tiistai 1. joulukuuta 2015

1.12 Kalentereita ja kaaosta

Joulukuun ensimmäinen päivä ja ensimmäinen päiväni uudessa työssä alkoi noin 03.05 lastenhuoneesta kuuluneen hysteeriseen kirkunan säestyksellä.
8-vuotias tyttäreni oli saanut ilmeisesti pitkään jatkuneen nuhan seurauksena massiivisen nenäverenvuodon, ja koko punkka meni pyykkiin. Ja tyttö suihkuun.
Onneksi naapurimme ovat varsin armahtavaisa, eivätkä ota nokkiinsa satunnaisista aamuöisistä pyykkikoneen äänistä.

Ammuyö meni rattoisasti pyykäten ja reilun tunnin verran miehen ja tytön välissä unta yrittäen parisänkymme keskikentällä. 160cm on aivan liian vähän kahdelle kookkaalle aikuiselle ja äxänä nukkuvalle typykälle. Työpäivä alkoi väsyneenä, vittuuntuneena, pään- ja selkäsärkyisenä ja kaikeksi lisäksi 40 minuuttia etuajassa, jotka käytin polttamalla työpaikan edessä ketjussa tupakkaa ja istuskellessa autossa kuuntelemassa Radio Rockia ja kiukuttelemassa itsekseni. Tiedänpähän tulevaisuudessa lähteä kotoa vasta puoli kymmeneltä.

Onneksi työni ei vaadi suunnatonta älyllistä panostusta, riittää kun kroppa kulkee. Ja siinä auttaa kahvi.

Jossain vaiheessa aamupäivää puhelimeeni tuli viesti paketin saapumisesta.
Kosmebloggaajien faceryhmässä olimme organisoineet muutaman kollegan kanssa "kiertokalenterin", eli lähetimme toisillemme kosmetiikkakalenterit, joista sitten kirjoitamme ja esittelemme tuotteet. Itse lähetin kalenterin Miralle, joka kirjoittaa blogia Blinger Shimmer. Omani taas sain etunimikaimaltani, Kynsipöllö kosmetiikkapuussa- blogin Hannalta. Mukava tapa saada uusia tuotteita testiin. Oman kalenterini saanti meni viimeisen päälle tiukille, mutta pääsin kuitenkin aukaisemaan sen ensimmäisen päivän aikana.

Oma viehätyksensä oli kuplamuovien kuorimisessa lahjapakettien ympäriltä. Typykkä pääsi lempihommaansa, eli poksuttelemaan. Tunnustan, poksautin itsekin muutaman kuplan.
Kyllä tästä kelpaa etsiä joka päivälle omansa.Soma, eikö?Ja tällaista sieltä paljastui.Olen kuullut, että vaseliini on oivallista kuiviin kantapäihin, ja aion ottaa purkin tehokäyttöön koska aiemmin käyttämäni Dermosilin Karbamidijalkavoide vetelee viimeisiään. Katsotaan mikä on vaikutus.

Aiemmin olin ostanut itselleni The Body Shopin Deluxe-kalenterin. Nämä kalliimmat kalenterit eivät tulleet kivijalkakauppoihin lainkaan, ja nettikaupassa oloaikakin taidettiin laskea minuuteissa. Ei paljon jäänyt miettimisaikaa, mutta osuin sopivaan koloon ja sain pyydystettyä omani.
Pyydän anteeksi kuvamäärää, mutta minusta tämä vain on nätti.

Päivän luukusta (kotelosta) ilmestyi tumman punavioletti kynsilakka, sävyssä Deeply in Love. Minulla ei aiemmin ole TBS´n lakkoja ollutkaan, mukava päästä testaamaan.

Se siitä ja pidemmästä, tämä täti painuu nukkumaan ja toivoo, ettei kukaan tai mikään herätä ennen aamuseitsemäää.1 kommentti:

  1. Ihanasti yksittäisissä laatikoissa nuo luxekalenterin luukut. :) Jään jännityksellä odottamaan mitä tuosta toisen bloggaajan väsäämästä kalenterista paljastuu. :)

    VastaaPoista