maanantai 30. marraskuuta 2015

Viikon kynnet

Hyvää marraskuun viimeistä päivää, ja hiivatinmoista myrskyä. Pitää hyvin tupakoinnin kurissa, kun meinaa lähteä parvekkeelta lentoon.
Aloitan pitkästä aikaa huomenna työt, joten joulukalenteripäivitykset saattavat pikkuisen tökkiä. Suuri suunnitelma oli aamuisin avata kalenterit ja kuvata tuotteet, ja illalla postata, mutta ensinnäkin Kosmebloggaajien kalenterivaihdon oma kappaleeni on ilmeisesti lakon vuoksi jäänyt paikkaan nimeltä jemma, enkä tiedä miten poikki olen iltapäivisin kotiin päästyäni. Onneksi isäntä on loppuvuoden työttömänä, joten ei tarvitse stressata jälkikasvusta.
Jos homma ei lähde toimimaan päivittäin, yritän saada viikonloppuisin aikaan jonkinlaista kokoelmapostausta. The Body Shopin Deluxe-kalenteri polttelee sängynpäädyssä....
Joululahja-arvontoja en pistä omasta toimesta pyörimään, mutta pistän aina muistaessani isompien kollegojen arvonnoista vihjaisuja. Etenkin Jonna jakaa omassa blogissaan kosmetiikkatuotteita, ja jokaisen arvonnan viimeinen vastauspäivä on 20.12 (jos oikein ymmärsin). Suosittelen osallistumaan, itse poimin mieluisimmat päältä ja vastaan aina facebookissa, koska vain yhden foorumin kautta osallistuminen hyväksytään. Osallistua voi joko blogin, tai facebooksivujen kautta, voi valita itselleen mieluisimman tavan.

Mutta otsikkoon. Lakkaan kynteni aina sunnuntaisin, sillä lakat kestävät minulla yleensä viikon verran, ja suihkun ja siivouksen kaltaiset kynsiä kuluttavat toimenpiteet tulee hoidettua yleensä lauantaisin.Tämän viikon ajan kynsillä komeilee lempimerkkini a-englandin ihana King Arthur.
Mythicals-sarjaan kuuluva lakka on oikea yhden kerroksen ihme, joka on varmaankin kaunein omistamani harmaa lakka teräksensävyisellä, shimmerisellä pinnallaan.

Vasemman käden peukalonkynsi sortui vanhaan vaivaansa, ja lähti katkeamaan molemmista sivuista aivan kynsipedin tyvestä. Yritän minimoida vahingot, ja pitää kynnet mahdollisimman lyhyinä, kunnen repeämänalut ovat kasvaneet tarpeeksi pitkälle jotta voin viilata ne pois. Ärsyttävä kohta, edes paikkaukset eivät pysy, vaikken omasta mielestäni edes käytä k.o. kynttä työkaluna. Kuten ei koskaan kannata kenenkään mitään kynttä. Ruuvimeisselit ovat tarkoituksella metallia...

Mutta nyt alan tarkistella neuroottisesti herätyskelloani, työvaatteitani, verokorttiani ja kaikkea mahdollista muuta ensimmäisenä päivänä mukaanotettavaa, vain huomatakseni huomenna, että eväät jäivät. Jos vanhoisin merkkeihin on luottaminen.1 kommentti: