lauantai 12. joulukuuta 2015

12.12

Kiroilua kelan kanssa. Kiva päästä töihin, mutta miten voikin olla tehty paperityöt vaikeiksi. Eikä mitään mahdollisuutta työmarkkinatukien saamiseen työllistymistä edeltäneeltä ajalta ennenkuin palkkalaskelma on lähetetty Kelaan. Toivottavasti pomo ei polta pelipöksyjään, kun lähetin tekstiviestin ja pyysin rahastonhoitajaa tuomaan maanantaina kirppiksellä käydessään myös palkkalaskelmani. Muuten homma karkaa ties miten pitkälle, kun joulunpyhät tulevat sekaan sotkemaan showta. Helpompaa olisi ollut pysyä työttömänä, huoh.

Mutta kalenteriin. Bloggaajakalenterista tuli jotai aivan uutta ja outuoa minulle.Tässä suora kopio nettisivuilta:
Vitamion Oy on tuonut vuodesta 2002 Suomeen Environ-ihonhoitosarjaa, jota myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta yli 60 maassa. Environ täyttää tänä vuonna 25 vuotta.
swissinstitute_logo.jpeg
Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän A-vitamiinihoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihossa saataisiin aikaan.
Mottonamme on kolme T:tä: Tiede, Tutkimus, Tulokset. Tarjoamme asiakkaillemme tietotaitomme A-vitamiini- ja antioksidanttihoidoissa ja ratkaisun heidän iho-ongelmiinsa.
Päämiehemme Environ Skin Care on kieltänyt Environ-tuotteiden myynnin verkossa, joten Environ-nettikaupat ovat laittomia eikä valmistaja tai maahantuoja vastaa tuotteiden alkuperästä tai aitoudesta.

AVST (Advanced Vitamin Skin Therapy) -SARJA
Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi.

A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.

Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST-sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

Tuotteita on tuhat ja yksi, joten kopsaan tähän vain saamieni tuotteiden tiedot.
AVST A, C&E Body Oil 100ml: Erittäin hienojakoinen ja voimakas A-, C- ja E-vitamiiniöljy vartalon iholle. Sopii myös kasvoille esim. akneihon hoitoon.

AVST Hydrating Lotion 200ml: pH-tasapainotettu keskivahva AHA-happovartaloneste kuorii ihoa kevyesti pehmentäen karheita ja kuivia ihoalueita. Käytetään yhdessä AVST Body Oil:in tai Body Cream:in kanssa.
Paketissa on molempia tuotteita pienet, 20ml pullot. Houkuttaisi testata kasvoille, mutta en taida uskaltaa. Käteni ovat näin talviaikaan kuivat ja hilseilevät, joten mitä sanoisitte testiseurannasta tassuhoitoaineina? Jos luvataan kuorintaa, pehmennystä ja kosteutusta, eikä käsien kohdalla tarvitse pelätä reaktioita, voisi homma olla mielenkiintoista.

Body Shopin kalenterissa tuli myös jotain kivaa, joka on suoraan tarkoitettu käsille.
 30ml tuubi mantelikäsivoidetta <3 Olen yleensä käyttänyt merkin hamppukäsivoidetta, mutta sen järkyttävän hajun vuoksi vain öisin ja paketoiden kädet ensin puuvilla- ja sen jälkeen neulesormikkaisiin, ettei lemu leviä ympäriistä voiteen mukana. Jos tämä kosteuttaa yhtä hyvin, siirryn käyttämään tätä yövoiteena. Aromi on huomattavasti miellyttävämpi, vaikka aiheuttaakin muistumia amarettocolasta, jota entinen poikaystäväni tapasi juoda..


Nyt tää painuu maate ja suunnittelee vilkasta huomispäivää hiihdon ja villasukkien neulomisen parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti