maanantai 7. joulukuuta 2015

6 + 7.12

Eilen siivous, talviurheilu (telkasta), nikamanniksautus ja linnan juhlat veivät huomion niin tyystin, että unohdin koko joulukalenterit. Ei sen puoleen, tänä aamuna ilmeni, että tytär oli myös unohtanut oman kinder-kalenterinsa avaamisen, mikä on melkoinen saavutus noin sokerille ahneelta ihmistaimelta.
Joten tänään tuplat.

Ensin bloggaajavaihtokalenteri.


Kubissilta minulla on ennestään vain yksi kynsilakka, joka tuli Livboxissa. Toivottavasti tämä luomiväri pysyy paremmin... Tosin lakka oli kyllä oikea pettymys. Sain varmaan maanantaikappaleen. Hopeisen luomivärin paikka on ollut avoinna meikkilaatikossani jo jonkin aikaa, joten tämä tulee tarpeeseen.


 Hauska tuplapakkaus Juicy Couturen tuoksuista. Tämä on minulle uusi merkki. Tiedän kyllä vaatteet ja laukut, mutta kosmepuoli on minulle vieras.
Viva la Juicy on vaniljalle, marjoille, karamellille, kuusamalle, mandariinille, meripihkalle (tai ambralle, kääntäjän tasosta riippuen) ja jasmiinille tuoksuva makea mutta pehmeä tuoksu. Olen niin nuhainen, etten osaa antaa omaa arviota, mutta ainakin Nonnulan Jonna tykkäsi tästä.
Hollywood Royalista en löytänyt suomenkielisten bloggaajien mielipiteitä, mutta fragrantica kertoi tuoksun olevan hyvin makea ja kukkaishedelmäinen. 
Hieman huolestuttaa. Jos pistän tätä kesällä, olenko kaikkien lähiseudun mehiläisten maalitaulu?
Ensituoksuna omenaa, päärynää ja pomeloa, syvemmällä cashmere-puuta (?), myskiä, vaniljaa ja vaahtokarkkia. Nam.Sitten The Body Shop.

Kamera, sussa on tarkennus ja vakaustoiminto. Mikset käytä niitä vaikka ne ovat päällä?


Ilmeisesti viitaten viidennen päivän suihkugeeliin, itsenäisyyspäivän paketista ilmestyi geelille työstöväline. Ei paha, vaikka joku saattaa pettyäkin. Pidän näistä miedosti kuorivista kukkasista, ja ostan vaihtokappaleita liian harvoin.


No nyt se tarkennus toimi. Murh.


Tämän päivän paketista kopsahti ohuenohut huopakärkinen rajaustussi, koko nimeltään Skinny Thin Felt Eyeliner. Mitäpä siihen lisäämään, nimi kertoo kaiken. Edellinen Isadoran rajautussini onkin ilmoitellut kuivumisen merkkejä, joten tämä taitaa päästä käyttöön piakkoin.

Jos ihmettelette fontin muutosta, jostain syystä bloggeri päätti vaihtaa kirjasinta kolmesti jutun aikana. Saadakseni edes jotain yhteneväisyyttä, muutin kaiken Times´iksi. Jos ongelma ei korjaannu itsekseen, pitänee pyytää it-tukea sanomaan koneelle kova sana. Tosin liki vuosikymmemen vanha Toshibani vetelee muutenkin niin viimeisiään, etten rupea edes arvailemaan vikojen syitä ja laajuutta....
Jos tätä vauhtia jatkuu, bloggaan pian kirjaston koneella.
Toivottavasti ukko saisi pian töitä, voisin aloittaa omasta palkastani uuden läppärin säästämisen....
*sormet ristissä, peukut pystyssä ja seisoo varpaisillaan*

1 kommentti:

  1. Mun blogissa on Hollywood Royalista juttua: http://keyword-love.blogspot.fi/2015/04/hollywood-royal.html Mun nenään se tuoksuu hieman YSL:n Cinemalle. :)

    Tosi kivoja juttua on kalentereista paljastunut. :)

    VastaaPoista