tiistai 8. joulukuuta 2015

8.12

Päivä meni niin tavallisesti, etten tiedä mitä siitä edes kirjoittaisi. Ainoa valopilkku (anteeksi sanaleikki) oli työpaikan laatikosta löytyneen taskulampun testaaminen. Muistiinpano mentaalipäivyriin; jos käynnistät lampun tarkistaaksesi pattereiden tilan, älä katso suoraan lamppuun. Etenkin, jos kyseessä on työmaatehoinen vehje. Pilkut tanssivat silmissä seuraavan vartin. Ja työkaveri nauroi itsensä kipeäksi.
Mutta tulihan todistetuksi, että vehje toimii....

Älynväläyksistä kalenterien sisältöön.

Bloggaajakollegan kalenterista tupsahti Ziajan päivävoide. Tämä lähtee käyttöön heti kun edellinen lopahtaa. Rakastuin palavasti Livboksista aikoinaan saamaani vuohenmaitovoiteeseen, ja Sokoksen alesta hamstraamani appelsiinituotteet ovat suihkun vakiokamaa. Tämä on melkoinen "no nothing", sillä voide ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä eikä hajusteita. Kaksi ensiksimainittua ei aiheuta minussa suurempia antipatioita, mutta en pidä hajusteista kasvotuotteissa. Olen vakavasti harkinnut heittäväni philosophyn hope in the jar-voiteeni roskiin ihan vain sen vuoksi, että läpitunkeva hajuste tekee naaman rasvauksesta melkoisen epämiellyttävän toimituksen. Samasta syystä saamani Clarinsin tuotteet päätyvät poikkeuksetta kiertoon. Oivallisia tuotteita, mutta suoraan nenään tulevat hajusteet inhottavat. Omituisuutensa kullakin, muualla kropassa hajusteet eivät haittaa, vaan ovat ennemminkin etu.


TBS´n kalenteri lahjoi tänään ripsientaivuttimella. Varsin pätevän näköinen vehje, ja varakumista erityisplussa. Tämä menee laatikkoon odottamaan nykyisen muovisen taivuttimen hajoamista.Tää keskittyy nyt tyttären kanssa telkkarin katseluun, ja valmistautuu viikon viimeiseen aamuvuoroon. Perjantaina pitäisi tehdä iltavuorossa itse yksin ensimmäinen viikkolaskelma, iik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti