maanantai 28. toukokuuta 2012

Vihreää ja sateenkaarta

Tuli sitten taas lähdettyä lauantai-iltana humputtelemaan. Tosin tällä kertaa työkeikkamaisesti, lupauduin nimittäin avustamaan Setan Club Qme-bileiden järjestämisessä Kouvolan Coffee Housessa. Hauskat bileet, mukavia ihmisiä, musiikkia, tanssia, lämmin ilma ja hiukkasen juotavaa. Hyvin mahtui sekaan tällainen heterokin.
Päivityksistäni taitaa saada sen käsityksen, että olen todellinen partyanimal, mutta todellisuudessa käyn vuoden aikana ulkona 2-5 kertaa. Nyt vain kaksi niistä kerroista osui peräkkäisille viikonlopuille.
Harmittaa, kun en ottanut kameraa mukaan. Pitää odottaa, että joku vaivautuu lähettämään minulle ottamiaan kuvia.
Illan valmisteluista kotioloissa otin tosin muutaman kuvan, lähinnä koska käytin silmämeikíssä ensimmäistä kertaa Fyrinnaen ihanaa Eternal Innocense-luomiväriä. Jauhemainen koostumus aiheutti pieniä ongelmia levityksessä, mutta kunnollinen, tahmea pohjustus (UDPP) avitti kummasti. Kuten myös se, että teki silmämeikin ensin ja kasvomeikin vasta sitten. Ehti pestä tuhrut poskilta. Kuvat eivät valitettavasti toista voimakasta smaragdimaista hohtoa läheskään täydellisesti.
Eternal Innocenseä haukutaan huonosta pigmentistä, mutta minä olen aivan ihastunut. Ostin tämän All them shiny things- blogin Shinyltä vissiin 1,5 eurolla. Minun on ihan pakko käydä Fyrinnaen sivuilla tilailemassa, sitten joskus kun saan rahaa.....

Tässä  kulmat laittamatta ja ilman huulimeikkiä. Silmät näyttävät kirkkaanvihreän rinnalla aivan ruskeilta, vaikkei niissä ole ruskeaa lainkaan.
 Urgh, inhottavasti kamera syö väriä.
Koska omat kuvani ovat niin hirveitä, lisään tähän netistä metsästetyn version samasta väristä:

Eli käytetty sävy alhaalla oikealla. Lisätkää mielessänne upea, auringonvalossa sädehtivä vihreä kimallus.

Hahaa, johan löytyi auringossa otettu kuva. Eli tuo keskimmäinen vihreä.

Tästä tulikin näköjään kosmetiikkapostaus. Yrittäkää kestää :)


1 kommentti:

  1. Voi, kun olet kaunis! :) Vihreä luomiväri sopii sinulle loistavasti.

    //Sakke

    www.mynailsismynails.blogspot.fi

    VastaaPoista