sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyvää äitienpäivää!

Kälylleni kävi hyvä tuuri. Tai miten sen nyt ottaa. Pääsee viettämään ensimmäistä äitienpäiväänsä samana päivänä kuin ensimmäistä kokonaista päiväänsä äitinä. Ja innokas täti on neulonut elämänsä ensimmäiset junasukat, tosin lyhennetyillä varsilla koska innoissaan ensimmäiseksi valkattu lankakerä olikin vähän vajaa. Söpöt tuli silti, vaikkakin siniset. Pitänee kysäistä kälyn mielipidettä tyttövauvojen värivalinnoista. Itse vastustin typykän kohdalla pikkutyttöjen pelkkään vaaleanpunaiseen pukemista niin ansiokkaasti, että tuli välillä isovanhempien kanssa jopa riitoja aikaiseksi. Miehen suvun uusin jäsen tulee ainakin sedän vaimolta saamaan melkoisen kasan valkeita, violetteja ja kirkkaanpunaisia vaatteita. Lankavaraston ainoa 30g vaaleanpunainen nöttönen päätynee neulotun nallen mekon raidoiksi, sitten kun siihen asti pääsen.
Nyt puikoilla Helmi-myssy .

Itse sain äitienpäivälahjaksi luvan nukkua kerrankin niin pitkään kuin nutkuttaa, eli isäntä heräsi typykän kanssa ylös samaa matkaa. Otin tilaisuudesta vaarin ja katsoin eilen FOX´ilta Criminald Mind´sin tuplajakson ja valvoin puoliyöhön. Olen viimeksi valvonut niin pitkään varmaan.... viime syksynä...?

Konkreettiseksi lahjaksi sain mieheltä Jekaterinburg-Romanovien viimeiset päivät-kirjan.
Ja tietenkin tänään tilataan pizza, joten äidin ei tarvitse kokata. Valuutta ei riitä ulkona syömiseen, ja äitini on Mallorcalla ystävättärensä kanssa, joten ei ole tiedossa päivällistä sieltäkään päin.
On muuten ensimmäinen äitienpäivä, jolloin emme mene syömään isovanhemmille. Auton puutteessa emme pääse Anjalaankaan miehen vanhemmille. Tosin sielläpäin ollaan varmaan niin uuden lapsenlapsen lumoissa, etteivät äitienpäivää muistakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti