tiistai 15. toukokuuta 2012

Pistetääs äänestys :)

Kaveri täyttää viikonloppuna 30 vuotta, ja juhlat ovat suuret niin vierasmäärältään kuin puitteeltaankin. Bileet nimittäin järjestetään päivänsankarin avokin vanhempien navetassa, jossa tosin toivonmukaan on ollut elikoita viimeksi joskus vuosikymmeniä sitten.

Minulle iski perinaisellinen ongelma: En tiedä, mitä pistäisin päälle. Isännästä ja typykästä saa hätätilanteessa makutuomareita, mutta nythän minulla on käytössä laajempi katsojakanta, jolla ei liene minkäänlaisia jääviysongelmia. Tai jos on, älkää mulle kertoko.

Sain kasaan kolme eri asukokonaisuutta, jotka isäntä ihanan ihmisenä suostui kuvaamaan. Kriteereinä oli likaa pelkäämättömyys, mukavuus ja kaveribileisiin sopiva rentous. Puitteet on sellaiset, että prinsessamekolla on ihan turha lähteä hillumaan, koska pyykkiä tulee taatusti, mutta pelkissä farkuissa on aika onho lähteä isoja bileitä viettämään.

Sivumennen sanoen, jos se näyttää peruukilta, se myös on peruukki. Lyhyt tukka on huoleton, mutta silti hyvin "ei minua" joten pippaloihin on mukava pistää vähän enemmän tukkaa päähän. Tosin tämä hiusto alkaa olla tiensä päässä. Seuraavaksi voisi ostaa jonkin hiukan vähemmän muovisen näköisen...

Joten te saatte päättää, ja sana on vapaa.

Ensimmäisenä pin-up-tyylinen lepardimekko. Ja nimenomaan lepardi. Ainakin typykän mielestä. Kukka korvan takana riittää asusteeksi ja pitkähihainen on välttämätön iltajuhliin todennäköisesti lämmittämättömässä tilassa.

Mastodonttipylly...

Pysyy...pysyy...

Ihana kellohelma

Hieman arkisempi yhdistelmä, mutta kuitenkin jotenkin niin mun näköinen. Huivi pitää hiuston mukana menossa, vaikka hiukan tanssituttaisi. Tai jotain muuta, ilmaiset juomat kun on tiedossa...Samettinen "pyrstö"hame ja Linkin raitapaita. Noille rintsikanolkaimille pitää tehdä jotain...
Tästä setistä ei ole kuin kaksi kuvaa, Sillä vaikka olisi hoikanpuoleinen, vaakaraidat saavat helposti näyttämään tolkuttoman mahakkaalta. Päässä pannaksi taiteltu pääkallokuvioinen huivi.


Meikistä meinasin ottaa yksittäiskuvan, mutta kuivalle iholle sutaistu meikkipuuteri ja ilman rajausta laitettu halpispuna eivät läpäisseet (liki olematonta) itsesensuuriani, joten säästelen läheisemmät pärstäkuvat onnistuneempaan päivään.
Pistäkääs kommenttiosioon mielipiteenne onnistuneemmasta yhdistelmästä, niin voi sunnuntaina lahjoa teitä kuvilla ja tunnelmilla paikan päältä, mikäli saan kuvausluvan.

2 kommenttia:

  1. Mun ääni menee ekalle asulle: kellohelma on hurmaava ja kukka hiuksissa sopii tosi hyvin! Asu on myös juhlavin.

    Blogissani on sulle haaste :)

    VastaaPoista
  2. Ääni ekalle.
    Ei värillä väliä kun punainen vaan on!

    VastaaPoista