sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Color Mask-testailuja

Juttelin Gliz&Glamin Minnan kanssa Color Mask-värihoidoista tämän postauksen tiimoilta, ja kerroin ostaneeni huuto.netistä pari eri sävyä kokeilukokoisia 40ml tuubeja. No käskyhän (okei, voimakas ehdotus) kävi tehdä postaus niistä. Eli jos omaatte mustan tahi muuten tosi tumman tukan, käykääpä katsomassa miten Minnan tukan kävi. Vaaleamman tukan omaaville saattaa olla hyötyä tästä jutusta. 

Tässä koko värivalikoima, uusinta mustaa lukuunottamatta.

Pohjatietona: Leikkasin puoleen selkään ulottuvan, hennalla värjätyn tukkani viime uutena vuotena puolen sentin siiliksi tavoitteena kasvattaa terve, omanvärinen tukka.
Noin 9,5 kuukautta myöhemmin kertaakaan saksia näkemätön tukkani näyttää tältä:


SalamallaEli aika perussuomalainen keskiruskea. Ja näissä kuvissa vielä likainen, yäks.
Ongelma, johon halusin korjausta näillä sävytehoitsikoilla oli se, että vaikka silmäni ovat lämpimän oliivinvihreät ja ihoni kalpea ja keltapohjainen, näyttää tukkani sitkeästi tuhkansävyiseltä. Eli karvat ovat kylmänsävyiset vaikka muu on lämminsävyistä. En kuitenkaan haluaisi värjätä hiuksiani, kun olen ne näin pitkiksi saanut ilman ehostamiseen turvautumista.
Ostamani sävyt olivat Honey ja Latte. Ensimmäiseksi elokuun lopussa testaamani Honey lupasi "virkistävänsä hiusväriä ja antavansa lämpimän hunajaisen vivahteen". Hunajasta en tiedä, mutta tässä näette lopputuloksen reilun puolen tunnin vaikutusajan jälkeen:
Ylläolevat kuvat salamallaSelkeästi vaaleampi ja lämpöisempi. Sävy näkyy parhaiten latvoissani, joissa kummittelevat vielä vaalennuksen jämät poistettuani punaista väriä latvoista tammi-helmikuussa.

Odottelin reilun kuukauden seuraavan sävyn testaamista, sillä halusin kaiken sävyn olevan varmasti hävinnyt hiuksistani. Lopputulos ei välttämättä olisi ollut kovin vertailukelpoinen, jos sävyt olisivat päässeet kerrostumaan.

Tämä oli lähtötilanne ennen Latten testausta. Vaihteeksi puhtaat, föönatut hiukset.
Harkitsin vakavasti naamani blurraamista, koska poskiontelotulehduksesta kärsivä meikitön nainen nyt vaan ei ole kovin esteettinen näky, sanoi aviomies mitä hyvänsä. Mutta nyt, kuvia näytöllä katsoessani huomasin, että ihan käsivarasumennustärähdysmikälie on toiminut sen verran hyvin, etten enää rupea blurrailemaan tai katsojilla on migreeni.
Toisin kuin Honeyn kuvissa, nämä on otettu sisällä kattolampun valossa. Näin lokakuussa kun ei parvekkeella enää paljoa kuvailla, jos haluaa että kuvissa näkyy muutakin kuin vesipisaroita.

Ja tässä siis Latten jälkeen:

Hmm, molemmat tärähtämättömät kuvat ovat näköjään samasta kulmasta. Mutta kuten huomaatte, selkeästi tummempi ja lämpimämpi sävy sieltä löytyy.

Summa Summarum: Pidin molemmista. Hoitoaineena tehot olivat hyvää keskiluokkaa. Selvittivät lyhyet hiukset hyvin, ja kiilto on upea.
Sävytteenä tekivät sen mitä lupasivat. Vivahde on selkeästi lämmin, parempi kuin olin pelännyt, mutta hennompi kuin olin toivonut. Eli just sitä mitä odottaa saatoin.
Lopputulos on kuitenkin tässä tehty neitsythiukseen. Eli täysin käsittelemättömään, latvassa erottuvaa parin sentin vaalennettua osiota lukuunottamatta.
Värjättyihin hiuksiin lopputulos on todennäköisesti erilainen, ja tätä on kehuttu oivaksi piristämään etenkin punaiseksi värjättyjä hiuksia.

Blogimaailmassa tuotetta eri sävyissä ovat testailleet ainakin Elisa, Linda, Nelliina, Emilia ja Viuhti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti