tiistai 24. heinäkuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt.....

...niin takuulla yllätyt...
Tosin on turha kuvitella löytävänsä myllättyjä sammaleita, saati karhunpoikasia, mutta muutama koiranulkoiluttaja sai elämänsä slaagin kun tämä sakki vaihtoi vaatteita ja maalasi naamaansa pururadan varressa...


Valoilmiöt johtuvat salamasta.

Tilannekuva :)
Pikku assistentti tietenkin mukana.
Tilannekatsaus. Salkku toimii sateensuojana.
Isäntä teki tapansa mukaan making of-dokkaria.
Valitettavasti en saanut yhtään kunnollista ryhmäkuvaa tähän, sopivasti sattunut sade piti huolen siitä, ettei hommaa jääty fiilistelemään hetkeäkään pidempään kuin oli aivan välttämätöntä. Maskit olisivat kyllä kestäneet, mutta digijärkkärin kosteudenkestokykyä olisi ollut liian tyyris jäädä tarkistamaan.
Käykää kotisivulta vilkaisemassa session lopputulokset, jos kiinnostaa.
Eli bändihän on 2 wolves, ja isännän virkaa talossani hoitava tyyppi nähdään keikoilla basson varressa.
Olen 12 vuoden aikana ollut lieveilmiönä useammassakin Tonin projektissa, milloin roudaamassa, kerran jopa miksaamassa.
Tämä taisi olla ensimmäinen maskeerauskeikka.
Goottiaikojen tuntuma on selkeästi hallussa, ja meikkiboxin pohjalla kuivahtanut Grimasin valkea värikin oli aivan kunnossa. Ainakin kun kuunteli myöhemmin kylppäristämme kuuluvaa mutinaa, kun äijät jonossa jynssäsivät naamaansa, että uskaltavat kotiin lähteä.

Muoks. Youtubesta löytyy isännän tekemä filminpätkä illasta.  Valitettavasti en onnistunut liittämään videota suoraan, mutta tässä on linkki. Kuvitelkaa filmiin mukaan n.miljardi hyttystä.
http://www.youtube.com/watch?v=UYm0-UiFP4Y

On ilmeisesti aivan turha yrittää päättää blogilleni tarkkaa aihepiiriä. Tasainen sillisalaatti käsitöitä, kirjoja, kosmetiikkaa, perhettä ja muusikon vaimona olon lieveilmiöitä olkoot siis rattonanne aina kun sivulleni osutte.

1 kommentti:

  1. Eipä käy elämä tylsäksi kun elää sillisalaatissa. Ja ihan hyvin blogisi voi olla sen mukainen. Kaikki tavallaan ja sehän se mielenkiintoista onkin.

    VastaaPoista