keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Haaleaa angstia...

Ikkunasta tuijottaa haaleanharmaa taivas takaisin. Vettä ropsahtelee tasaisin väliajoin. Jääkaapissa nököttää kasa harmaita possunpyllyjä. Saa isäntä ihan itse paistaa. Mien sekasyöjiin koske.
Puikolta putosi kaksi kesämekkoa meille naisille. Tai no, neulalta. Viimeistelyä vailla ovat molemmat mekot odottaneet kuukausikaupalla. Väri näyttää vielä haaleammalta kuin muistinkaan. Lähikaupan Dylon-hylly taitaa kutsua...

Hmm, neiti taitaa tarvita vielä toistaiseksi paidan alle...
Sain jonkin ihme teiniangstikohtauksen keskisormien kynsien katkettua, ja menin ja purin loput kynnet nysiksi. Näyttää rumalta ja tuntuu ikävältä. Vai mitä?

 Ja ovat ihan keltaisetkin, vaikka käytän aluslakkaa. Pah. Joten kynsilakkakuvia saatte odottaa vähän aikaa. Ei tämmösiä töpöjä kehtaa esitellä.
Asiasta kynsilakkaan, olen vakavasti jälkijunassa ihastunut Model Own´in Beetlejuice-kokoelmaan. Mutta kun niitä mokomia ei enää saa mistään. Pah, pöh, ja potku pepulle. Tai ehkä ihan hyvä, että olen myöhässä liikkeellä. Kynsilakkoja on melkoinen määrä, ja minulla on kuitenkin vain kymmenen kynttä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti