torstai 14. kesäkuuta 2012

Työn alla

Vastavalmistuneet. Kokoa 30.


Selbudeath. Tunnetaan myös nimellä "nyt EI saa häiritä äitiä"
 Unisukat rheumawollesta
 Moda 3/12. Aiheutti itkupotkuraivarin aikuisversion muutama päivä sitten. Työ oli toista hihaa vailla valmis, ja kavennuksia tehdessäni huomasin vasta, että toisella puolella oli 4 palmikkoa, kuten pitikin, mutta toisella puolella oli viisi. Eli puretaan ja aloitetaan alusta hihalisäyksistä. Ärrinpurrin. Onneksi lanka on ihanan tuntuista Debbie Blissin Cashmireno dk´ta, joka kestää purkamista ja on ihana neuloa. Tätä täytyy ostaa lisää.

Kauneimmat käsityöt/Helpot ja nopeat 2. Liivi nallesta vol.2. Ensimmäinen versio venähti kastelun jälkeen beduiiniteltaksi, joten purkuun ja uusintaan numeroa pienemmillä puikoilla. Ajattelin tuunata tämän rapuvirkkausreunoilla ja isoäidinneliötaskuilla. Toinen versio tulee olemaan violetista vanhasta nallesta isoäidinneliövyöllä. Kunhan vain saisi tämän ekan valmiiksi.

Aivan yltiöihanasta persianpunaisesta Wendy-merinolangasta tehty raglanpusero. Ohje omasta (matikka)päästä. Kukat ja köynnökset ovat vielä irtonaiset, en ole keksinyt, miten saisin lopputuloksesta viehättävän. Saa antaa ehdotuksia. Tai ehkä en laitakaan koko härpäkkeitä, vaan säästän ne jotain tulevaa varten. Kuva on liian vaalea, oikeasti väri on voimakkaan kirkkaanpunainen.

Äidin mekko Dropsin kesämallistosta 138-4 khakinväristä Muskat´ia, typykän mekko loppulangasta.

Oman värin ja latvoissa vielä näkyvän vaalennuksen rajan häivyttämiseen. En malta odottaa, että tukka kasvaa säädyllisen mittaiseksi, ja voin napsauttaa blondit latvat huut´hiiteen.
Ynnä miljoona koneellista pyykkiä Onneksi niitä ei tarvitse pestä käsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti