tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tassusta karannut tämäkin homma...

Leikin hiukan blogini ulkomuodolla, ja lisäsin lukemani blogit näkymään sivupalkkiin.
Liityin Googlen blogilistalle samaan aikaan kun aloitin tämän blogini, ja sen jälkeen aktiivisesti bloggerin kautta seuraamani blogit ovat lisääntyneet 250 eri blogiin.
Aika hyvin kuitenkin saan tuota laumaa vahdattua, kun päivittäin katson vain uusimmat päivitykset. Muutama (yleensä kosmetiikkablogi) on kuitenkin tullut luettua alusta loppuun asti, muistiinpainuvimpana Ostolakossa , joka aiheutti 14 tunnin maratonilla niskakivun, päänsäryn ja suunnattoman himon painua Sokokselle ja ostaa jokaikinen valikoimista löytyvä Diorin viisikko.
Joita sivumennensanoen on vuosien mittaan kertynyt melkoinen kasa, joko alelootien tai huuto.netin kautta. Työttömällä ei ole varaa ostaa halpaa, mutta yli 60€ ovh luomiväreistä on silti liikaa budjetilleni.
Minulla on lievä identiteettikriisi blogini aihepiirin suhteen. Pitääkö tämänhetkisenä aiheesta-toiseen-pomppivana, siirtyäkö enemmän kosmetiikkablogin suuntaan, vai käsitöihinkö? Käsitöitä tosin saan aikaiseksi sen verran hitaalla tahdilla, että postaustahti olisi monina viikkoina plusmiinusnolla.


Jään  odottamaan ehdotuksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti