torstai 27. lokakuuta 2016

Nysse tuli!

Anteeksi tamperemainen otsikko, mutta ilmaisu kiteyttää mielialani täydellisesti.
Työt ovat haitanneet harrastusta ja ihon kunto meikkaamista, mutta tästä on hihkuttava reaaliajassa. (Kirjoitan tätä pyjamassa olkkarin lattialla varttia ennen kuin on syöksyttävä dösärille)Tämän joulun joulukalenteri ja etukäteislahja itselleni: Baremineralsin joulukalenteri. 24 mineraalimeikkituotetta, pohjameikkejä, bronzereita, poskipunia, luomivärejä, huulimeikkejä ja jos kuvaan on luottamusta, myös kaksi ripsiväriä.
*on onnellinen*
Sitten kun vielä malttaisi pitää tassut irti tästä reilun kuukauden...

Tänään töiden jälkeen lähden typykän kanssa kaupungille. 9-vuotian neiti on jo niin iso, että hän saa oman puhdistustuotteen ja kosteusvoiteen. Mun vavva on jo niin iso, huoh.

Toisaalta, itse soitin eilen ajan ihotautilääkärille. Akne on pahentunut niin, ettei selällään kärsi nukkua paiseiden takia. Aion vaatia roaccutankuurin. Olen vasta saanut vatsaongelmat kuriin gluteenittomalla ja maidottomalla elämällä. En todellakasn tahdo tuhota suolistoani syömällä kuukausikaupalla antibiootteja. Ja mitä rekkukuurin sivuvaikutuksiin tulee...... raskaudesta ei ole pelkoa steriloinnin jälkeen, tukanlähtö ei haittaa kun ei sitä ole ennestäänkään, alkoholia käytän niin vähän muutenkin ettei joulusaunan jälkeisen siiderin poisjättäminen missään tunnu ja mitä masennusoireisiin tulee, enemmän tämä naama minua masentaa. Sitten vain toivotaan, että osun lääkärille joka ymmärtää pointtini.

2 kommenttia:

  1. Mä tässä juuri pähkäilen et mihin joulukalenteriin oikein päätyisin, tämä on varsin vahvana ehdokkaana mukana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidä kiirettä, harva asia kyrsii niin paljon kuin se, että kun lopulta on saanut päätyttyä minkä haluaa, kaupat tarjoavat vain eioota.

      Poista