perjantai 21. lokakuuta 2016

Lokakuun Best Bites

Kerroin aiemmin tilanneeni testiin Best Bites-nimisen uutuuspaketin. Kuukausittaisen paketin liikeideana on sisältää kotimaisia kiinnostania elintarvikkeita pääpainona luomu, reilu kauppa ja ekologisuus.

Eilen tuli tekstiviesti paketin sapumisesta paikalliseen pakettiautomaattiin. Viesti aiheutti koomisen tilanteen. Lähettäjäksi viesti ilmoitti 'Varaston', eikä se tietenkään sanonut mitään minulle. Ukko rupesi jo tenttaamaan, miten nainen voi tilata jotain mitä ei edes tiedä. Auta armias, jos joskus alan saada pr-tuotteita...

Mutta paketin sisältöön.


Kuten huomaatte, paketti aiheutti suurta kiinnostusta. Ehdin hätäpäissäni napata kännykän saadakseni kuvia, ennenkuin sisältö päätyy parempiin suihin.


Tavaraa riittää vaikka muille jakaa. Ukko manasi paketin painoa, eikä mikään ihme.
Kaikesta en ehtinyt saada kuvaa, mutta tässä osa.


Sacla Enjuice-mehu.
Raikas luomutäysmehu sisältää kaksi omenaa ja kolme sellerinvartta. Kuten huomaatte, jälkikasvu ehti testaamaan tuotetta, mutta luovutti pullon parin huikan jälkeen minulle. Makuyhdistelmä ei uponnut yhdeksänvuotiaaseen, mutta minä juon tämän mielelläni. Mehua pitäisi löytyä hyvinvarustelluista K-City- ja K-Supermarketeista. Ovh 2.95€


Ecoffee kestomuki.
Tällaista meillä ei olekaan.
Tiesittekö, että joka vuosi yli sata miljardia kertakäyttökuppia päätyy kaatopaikalle? Biohajoavasta bambukuidusta ja kierrätettäbästä silikonista valmistetun mukin voi pestä astianpesukoneen ylähyllyllä, kunhan muistaa poistaa silikoniosat. Kuppia myydään kahdessa koossa ja useassa kuosissa. Ecoffee-kuppia myyvät mm. Ruohonjuuri, Hyvinvoinnin Tavaratalo, Luontaispörssi, Aminopörssi ja Ekosoppi. Hinta n.10-13€.


Sweet Dreams-tee on rauhoittava sekoitus laventelia, kamomillaa ja sitruunamelissaa. Loistava iltatee! Teetä myyvät mm. Punnitse&Säästä, Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Ruohonjuuri. Ovh 4,25€.

Puro - Reilun kaupan luomukahvi. Paketissa tuli kaksi pussia joista saa useamman kupillisen herkullista juotavaa. Esittelylehtisen mukaan mausta löytyy mustaherukan kepeyttä ja vadelmanlehtien makeutta. Odotan innolla testausta. Tuotetta myydään Kaffecentralen myymälöissä Helsingissä selä verkkokaupassa www.kaffecentralen.com jossa tätä myydään 250g pakkauksissa hintaan 6.30€.


Tästä kerkisi kuvaan vain kuoret sisällön päädyttyä parempiin suihin. Kultasuklaan Valkosuklaa-Salmiakki maistui herkulliselta ja rouskui hampaissa hauskasti. Olisin mieluusti syönyt useammankin palan. Täytynee ostaa ihan oma levy ja syödä se salaa. Tätä löytyy kultasuklaan omasta verkkokaupasta www.kultasuklaa.fi hintaan 3.97€.


Viimeisenä kuvaan pääsi Nakd Nibbles-herkkupalaset kookoksen maussa. Näitä luonnonkarkkeja myydään mm. Anton&Antonilla, Roberts Coffeessa ja Ruohonjuuressa. Ovh 2.95€.

Kameralta karkasivat Hamppumaan Idätetty hamppuproteiini (ovh 9.88€), James White-inkiväärishotti (2.50€), Sonnetorin Kurkumalatte-juomajauhe (9.95€) ja kaksi kasvimaitoa, maustamaton Rise Dream Orginal ja pähkinäinen Cachew Dream (a' 3.20€).

Ehdottomasti hintansa arvoinen paketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti