torstai 1. syyskuuta 2016

Huivihaaste

Blogistania on täpötäynnä erilaisia haasteita. Kuten seuraajani tietävät, peitän hiustenlähdön vuoksi kaljuuntuneen kuuppani erilaisilla huivivirityksillä.
Nettiyhteisö ja huivituotekauppa Wrapunzel on laaja internetissä vaikuttava yhteisö kaikille sukupuolesta ja uskonnosta riippumatta. Jos jostain syystä tunnet tarvetta peittää pääsi, täältä löytyy kaikkea tarvikkeista ja tutoriaaleista vertaistukeen.
Blogissa esitellään joka viikko haaste, johon voi osallistua facebookin tai instagramn kautta. Tällä kertaa aiheena oli muistaakseni 'yhden huivin ihme' eli mitä saa aikaiseksi yhdestä huivista ilman mitään pantoja, solkia, nauhoja tai muitakaan härpäkkeitä.

Itse ajattelin aloittaa 31 päivän haasteen, jossa joka päivä tehdään erilainen sidos. Turbaani. Miksisitänytkutsuisi. Taidan käyttää tästä lähtien ilmaisua tichel, joka tarkoittaa juutalaisnaisten käyttämää huiviviritelmää, jollaisia minun käyttämäni ja wrapunzelin sivuilla esitellyt ovat.
Aivan joka päivä en uutta kuvaa julkaise listan mukaan, mutta loppuvuoden aikana olisi kuitenkin tarkoitus käydä lista läpi.

Tässä on haastelista:

Jokaiseen haasteen ticheliin löytyy teko-ohje youtubesta wrapunzelin kanavalta tai blogista.

Olkoon tämä loppuvuoden kantava teema kosmetiikan ulkopuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti