keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Äitienpäiväostoksia

Olin kokonaan unohtanut tämän postauksen luonnoksiin. Minulla on paha tapa napsia puhelimella kuvat juttuihin, tehdä luonnos johon siirrän kuvat, ja odottaa kunnes saan asiaa avata läppärin kirjoittaakseni tekstin juttuun. Sitten käy näin ja jotain jää roikkumaan neljäksi kuukaudeksi. Oho.

Mutta keväällä Urban Decay hemmotteli faneja uudella XX Vice Ltd Reloaded-paletilla. Kyseessä oli firman 20-vuotisjuhlapaletti, ja kipuilin pitkään ja perusteellisesti, hankinko tämän. Tahtoo. Mutta tarvitseeko? Mutkun se on niin ihana. No niin on Orlando Bloomkin, mutten silti ole lentolippua Losiin tilaamassa.
No, kuten näkyy, sydän vei voiton järjestä. 
Mutta on tätä käytettykin.

(Tykkään ihan possuna tuosta kannesta)
Kamera vähän söi värejä, kuvia ottaessani en vielä ollut löytänyt sopivaa kuvankäsittelyohjelmaa puhelimeeni, joten piti mennä sillä mitä senhetkisen valaistusolot antoivat.

Kuten huomaatte, kuvat ovat ajalta jolloin tukkani oli turkoosi. Hups. :-)

Väritartunnan saatuani tilasin samassa satsissa kasan NYXin jumbokyniä. Näitä voi käyttää luomivärinä, pohjustukseen (testatkaa etenkin valkoinen Milk 604 ja musta 601) ja rajausvärinä, lisäksi fantasiameikkiin on helppo piirrellä näillä vaikka kiehkuroita silmien ympärille.Värit vasemmalta oikealle:
617 Iced mocha
623A Purple velvet
601 Black bean
627 Cobalt
609 French fries frites
630 Cashmere
619 Rust rouille

Äh, kevätaurinko ja kuvien ottamisen vaikeus.

Kaksi lempiyhdistelmääni näistä on UD´n YDK luomella ja 609 French fries frites rajauksena, tai etenkin nyt syksyllä XX´n tiilenpunainen Gash ja ruosteenpunainen 619 Rust rouille rajauksena ja alaluomella. Musta ylärajaus ja paljon mustaa ripsaria ja syyslook on valmis.

Sininen Cobalt on jäänyt käyttämättä. Minkähän kanssa sen parittaisi....

Kaikki tuotteet ostettu Sokokselta.
Omilla rahoilla ja omilla mielipiteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti