lauantai 24. lokakuuta 2015

Fashion Smoky

Ostin itselleni synttärilahjaksi (monista niistä) One of beautys daughters´in Hennalta Too Facedin Smoky-paletin. Natural smokya tuli jo testattua, mutta lopputulos oli lähinnä normaali päivämeikkini kesympänä versiona. Nyt päätin ihan vain kameran löytymisen innosta testata kirkasvärisempää Fashion Smokya, jonka päävärit ovat voimakas vihreä ja sininen. Kamera söi taas kuvista kaiken intensiteetin, mutta ehkä sisin välittyy teillekin. Samalla tulee katsaus tämän hetken lempituotteisiini.

 Naku naama. Tämän voisi ottaa saman tien osanottajaksi Power of Makeup-haasteeseen, vaikkei naama puolikas olekaan...

 Nakulinjalla jatketaan. Kiroilin kanssabloggaajille facessa vaalean meikkivoiteen löytämisen vaikeutta ostettuani väärällä sävynumerolla varustetun MACin second handina. Tässä ei ongelmaa ole, vaan  vaalein, lämmin sävy toimii minulla kuin unelma. Uusi HG-tuote on löytynyt.
 Inkkarimeininkiä :P
 Ja täydellinen häivyttyminen epätäydellisessä kuvassa. Jessus, että osaankin näyttää kuollelta tässä kuvassa...

 Seuraavaksi salainen ase sinimustien silmänalusten peittämiseen.
 Itsessään sävy on liian tumma minulle, mutta keltaisuus peittää hyvin luontaisen mustelman sävyn.
 Tässä kuvassa keltaisuus erottuu paremmin. Mutta ei pelkoa, sitten otetaan toinen HG-tuotteeni käyttöön:

 Valitettavasti en huomannut ottaa kuvaa levittämättömästä kynänjäljestä, mutta lopputulos näkyy alla.

 Päätä kääntämällä saa varjon kuitenkin esiin, sillä minulla sinisyys ei johdu vain ohuesta ihosta, vaan myös kasvon luustosta, joka luo silmän alle selvän varjopaikan.
 Sitten väriä naamaan. Olohuoneen pikameikkinyytissä ei ollut yleensä käyttämääni NYXin Taupe-sävyä, jota käytän varjostuksiin, enkä halunnut lähteä koluamaan makuuhuoneeseen jossa mies nukkuin rankan striimausyön jäljiltä joten tyydyin sutimaan MACin Porcelain Pink-mineralize skinfinish´ia melko suurpiirteisesti poskipunan paikalle.
 Kulmat kuosiin Anastasia Beverly Hillsin brow pencil´illä sävyssä taupe. Melkein tarpeeksi harmaa. Päälle LivBoxissa tullut Lumenen vaalea kulmavaha.


Ja sitten otsikon tuotteeseen. Ai että, miten tuo rasiakin osaa olla soma...
 Henna oli tätä hiukan itse käytellyt, joten pyyhkäisin värit puhtaaksi ennenkuin aloin itse sorkkimaan.


 Rasian kannen sisällä on kolme lappusta, joissa neuvotaan esimerkkimeikkien teko. Valitsin sinivihreän Fashion Smoken, jonka sävyt ovat keskimmäisessä vaakarivissä.
 Vaaleinta ripsistä kulmakarvoihin. Fiksu ihminen olisi laittanut pohjustajan ensin. Älkää tehkö, niin kuin minä teen, vaan kuin minä sanon. UDPP kunniaan.
 Kalpeanaama...
 Vihreää koko luomelle, häivytetään kevyesti.
  Tai se oli tarkoitus, onnistuin taas innostumaan häivytyssiveltimen kanssa, eikä sävyt syövä kamera auta asiaa.
 Sinistä luomivakoon ja alaluomelle. Silmä suljettuna-kuva unohtui. Aika hyvin, koska kuvia oli yhteensä lähemmäs sata. Luulisi, että siitä määrästä löytyisi kuva joka vaiheesta, mutta ei....

 RIpsiväri ja nude rajaus sisäluomeen. Tumma sisärajaus olisi toiminut myös hyvin, mutta muut kajalini olivat pohjustajan ja varjostusvärin kanssa helmerin uumenissa.
 Avot. Tukka kiinni ja huulipuna, niin voisin tehdä vaikka mitä. Tosin ainoa, mitä koko päivänä tein kodin ulkopuolella, oli vanhempien postin hakeminen ja kukkien kastelu heidän lomamatkansa vuoksi...
Ripsirivistöni alkaa ilmoitella tervehtymisen oireita. Mummoni hautajaisiin vesissä silmin meikatessani sain typerän päähänpiston kyllästyttyäni joka suuntaan sojottaviin hämähäkinkoipiin ja otin kynsisakset käyttöön. Lyhyemmät ripset näyttävät tuuheammilta kun latvat eivät sojota joka suuntaan. En taida kuitenkaan ottaa tavaksi. Nyt pitäisi ottaa risiiniöljy jokailtaiseksi rutiiniksi, jotta tuohon rivistöön saisi tuuheutta. Olen kuullut kehuja, ja harvat mutta pitkät haituvat eivät loppupeleissä ole kovin viehättävät. Katotaan mitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti