keskiviikko 21. marraskuuta 2012

EkoSegon tilaus

Sain työharjoittelupaikassani maailman ihanimman makuista teetä, ja kun tilille tupsahti taas täytettä. päätin hankkia ihanuuden omiin hoiviini. Ja tietysti kaverit kanssa.
Pikkuisen surffailtuani päätin valita ostospaikaksi EkoSego-nimisen puljun, jonka valikoima oli todella kattava.
Merkki oli siis Clipper, ja kotiini kannettiin maut:

Vihreä tee aloe veralla ja sitruksella, appelsiini&kookos ja sitruuna-inkivääri,

Valkoinen tee piparmintulla, voikukkatee ja valkoinen tee vaniljalla.

 
Aloitin testailun sitruuna-inkivääriteellä. 

      
Odotin saavani irtoteetä, tai ns. tavallisia teepusseja narulla. Paketista paljastui kuitenkin etäisesti sideharsotaitoksia muistuttavia, aina kaksi toisissaan kiinni olevia nyssäköitä, jotka piti leikata toisistaan irti., Noh, kaikkea oppii kun vanhaksi elää. Vedenkeitin päälle ja sakset käteen.
Lopputulos näytti varsin mielenkiintoiselta, mutta ongittuani mytyn kupinpohjalta juoma paljastui täyteläisen makuiseksi ja uskomattoman aromikkan tuoksuiseksi nesteeksi, joka aukaisi nuhanenän ja voiteli karhean kurkun kuin unelma. Voin täydestä sydämestäni suositella näitä jokaiselle, joka kaipaa flunssaan hyvänmakuista ja huokeaa rohtoa.

Paketissa on aina 20 pussia, ja hinta rokottaa kolmisen euroa hiukan lajista riippuen. En tiedä, miten helposti näitä on saatavissa päivittäistavaraliikkeistä, mutta jos onnistuin herättämän jonkun kiinnostuksen, menkää ihmeessä vilkaisemaan EkoSegon sivuille.

Tämä ei ole maksettu mainos, vaan tuotteet on ostettu omilla rahoilla ja mielipiteet ovat vain ja ainoastaan kirjoittajan itsensä. Eri mieltä saa tietenkin olla, ja luen mielelläni kommenttejanne näistä tuotteista.


2 kommenttia:

  1. moi. ei niitä tarvise saksilla leikata, kun vaan repäisee ja se on siinä, niin ainakin minä teen ja hyvin on onnistunut, siinähän on niiden kahden pussin välissä niinsanotusti katko viivat, jos oikein tiiraa.

    VastaaPoista