tiistai 7. helmikuuta 2017

Ruby Woo & Lady Danger

En yleensä harrasta second hand-shoppailua huuli-tai silmämeikeillä, mutta kun huuto.netissä myytiin samassa paketissa kaksi MACin kulttihuulipunaa, päätin uhmata mahdollista pöpötartuntaa ja kotiuttaa nämä kaksi kaunokaista itselleni.
Varoituksen sana: älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon. Tietenkin veistin punista kosketuspinnan pois ja pyyhkäisin desinfiointiaineella, mutta käytetyissä punissa on aina pieni mahdollisuus saada herpes -tms pöpö.

Se peloittelusta, siirrytään kuviin.

Lady Danger on oranssiin taittuva kermainen mattapuna, lämmin ja hehkuva, täydellinen kesäpuna.





Tämä puna huulissa on helppo hymyillä.

Toinen ostokseni onkin sitten klassikoiden klassikko, Ruby Woo jota hehkutetaan ympäri maailman. Ostolakon Virve kehuu tätä jokaiselle ihonvärille sopivaksi sävyksi, eikä asiaa voi mennä kiistämään. Ainakaan minä.





 Tämä on vain niin täydellinen. Kirkas, rikas punainen. Tarpeeksi neutraali sopiakseen kaiken sävyisille ihoille, mutta juuri sen verran kylmä, että saa hampaat näyttämään valkeammilta. Tällainen kellertävän hammasluun omaava kuin minä liputtaa aina moisen puolesta.
Koostumus on Retro Matte, eli hyvin mattainen ja pysyvä. Tämän punan voi hyvin sipaista huulille iltarientoihin, sillä todennäköisyys, että puna häviää lasinreunoihin tai päätyy viiruina poskille hiusten avustuksella on häviävän pieni.
Jos jokin miinuspuoli on pakko keksiä, tämä vaatii kunnolla kosteutetut huulet. Retro matte-koostumus on todella kuiva, ja paljastaa ikävästi röpelöt huulissa.

Kasvot
Vichy Dermablend Fond de teint compact cr'eme: 15 Opal
Etude House Big Cover Concealer cushion
Lumene Touch of Radiance valopuuteri 1 Transparent
MAC Lightscapade
Essence me&my umbrella blush 01 You can stand under my umbrella
NYX Powder blush Taupe
Kulmat
Anastasia Beverly Hills Perfect brow pencil Taupe
Lumene eyebrow shaping wax 3 Blond
Silmät
Urban Decay XX sävyt Smog, Moonflower, Anonymous & Midnight Cowboy
Isadora inliner kajal 56 Blonde
Maybelline the Classic Volum' express Curved Blush Black

1 kommentti:

  1. Lady Danger on varmaan pakko hankkia ensi kesäksi, niin kauan olen sitä himoinnut. :D

    VastaaPoista