sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Marraskuun Cleopatra-paketti

Valkea laatikko kopsahti taas kerran postiluukustani. Aikaisemmasta poiketen sisältö jäi vähän vaisuksi. Tai ehkä enemmänkin tuotteet eivät tällä kertaa vastaa käyttäjän tarpeita.

 Marvis on italialainen suunhoidon luksusmerkki, jonka mintunmakuinen hammastahta tulee testattua, vaikka yleensä käytänkin sensodyneä vihlovien hampaideni vuoksi.
Teepuusaippua on metka, ja jos omaisin rasvoittuvan ihon, käyttäisin tämän iloisesti pois. Ihoni on kuitenkin muutamaa t-alueen mustapäätä lukuunottamatta kuiva, ja saisin tällä aikaan melkoisen roaccutan-vaikutuksen joka nitkauttaisi totaalisesti kasvojeni talintuotannon sijoiltaan. Minkä jälkeen teepuutuotteet tulisivat oikeasti tarpeen. Mitähän isäni sanoisi, jos antaisin tämän hänelle joululahjaksi? Harmi, ettei tässä ole käärettä.
Tuubi on Organic Therapy Eye Roller-silmänympärysvoide. Ainoa tuote, jolle minulla on todella käyttöä. Nyt käytössäni on aamuisin Cliniquen All about eyes-roll-on-seerumi, mutta tuubin tyhjennyttyä otan tämän käyttöön uteliaana.
Inglotin emaalikynsilakka (kyllä, kahdella aa-lla)on paketin jokeri. Peittää hyvin, kiiltää upeasti ja kuulema kestääkin hyvin, mutta...


 Minkä värinen tämä on?
 Harmaa?
 Vihertävä?
 Vai yksinkertaisesti pahoinvoivan ihmisen ihon värinen?
Yritin piristää krapulaista sävyä Rimmelin Space Dust-tekstuurilakalla, sävy Total Eclipse. Aksenttiväri toimii, Inglot ei. Harmi.

Kerroin aiemmin, että olen joutunut harrastamaan cleopatraboxin toimittajien kanssa sähköpostihippaa saadakseni laskut. Tämä kuukausi vei voiton. Loppujen lopuksi minulla oli kolme toimitusvahvistusta, eikä yhtään laskua sekä valikoima alentuvia viestejä asiakaspalvelulta. Ilmoitin, että kunhan he ovat saaneet laskun lähetettyä niin, että se tulee tänne asti, voi minut poistaa asiakaslistalta. Tuotteet ovat hyviä, mutta en jaksa moista rumbaa joka kuukausi. Houkutus palata Livboxin tilaajaksi on suuri, vaikka tuotevalikoima ei yleensä sykähdytäkään isommin.

Seuraavaksi testiajo aiheesta eri-keeper peel-off-aluslakkana.
Joko toimii, tai edessä on raastava puolituntinen folion ja asetonin kanssa.

3 kommenttia:

 1. Mikä tuo sinun kynsilakan sävy on? Musta toi näyttää ihan Zombi-iholta. Vois halloweenina toimiakin! :D Tolle mun kynsilakalle en vaan keski MITÄÄN käyttöä! Mulla laskutus on mennyt suoraan luottokortilta, eli sen kanssa ei ole ollut ongelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on 981. Melkeen ottaisin mieluummin tuon sinun sävysi, tämä on ällö!

   Poista
 2. Aah! Ei, kun olinhan minä lukenut tästä laskuasiasta, en vain muistanut. :D Jollakin muulla bloggaajalla on kanssa ollut jotain sanomista Cleo-boxin kanssa. En vain muista kenellä ja mitä se oli? :/

  Noi tuotteet on vaikuttaneet kiintoisilta ja kivoilta, mutta pysyttelen vielä toistaiseksi vain LivBoxin tilaajana. :)

  VastaaPoista