maanantai 14. tammikuuta 2013

Hengissä, ainakin jossakin määrin...

On ironista, että vuoden ensimmäinen blogien luku- ja kirjoitusmaraton onnistuu vain siksi, että mittari näyttää 38 ja risat. Jo viikon verran itsestään ilmoitellut flunssa riehaantui viikonlopun tukholman risteilystä, joten viikko aloitetaan sairaslomalla. Isäntä oli viime viikon kokonaan saissulla influenssan nostettua kuumeen liki neljäänkymmeneen, mikä sai allekirjoittaneen huolestumaan potilaan aivoaineksen koagulaatiosta puheiden muututtua lämpötilan noustessa tavallistakin höperömmiksi. Mutta hengissä tuo selvisi, ja nyt pöpöstä saa nauttia perheen naisväki.

Laivatuliaisia ollaan napsittu ja piirrettyjä katseltu tasaisella tahdilla. Aamu alkoi kahdeksan aikaan äidin omilla ohjelmilla, jatkui Disneyn Robin Hoodilla, Barbie Fairytopia-leffalla, välissä luettiin suuren suomalaisen kirjakerhon lähettämä Mauri Kunnaksen versio Aarresaaresta. Paketti kopsahti luukusta sopivasti kahden ohjelman välissä. Viimeisenä ruudusta näkyi Henkien kätkemä japaninkielisellä puheella, ilman tekstejä. Neidin pyynnöstä.
Äiti taas on lukenut alkuvuoden aikana kertyneitä blogipäivityksiä, mutta joutui lopettaman homman viikkoon. Koneparka alkaa ylikuumeta.

Toivottavasti harvat lukijani ovat pysyneet terveinä.
Mulla on nimittäin niin järkyttävä olo, että siirryn vaakatasoon kuumemittarin kera.


*sniisk*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti