keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kassikaaos

Olen eri blogeissa nähnyt taas syksyn myötä enenevästi "kassini sisältö"-postauksia, ja kun rupesin omaa olkalaukkuani siivoamaan ja kamera sattui olemaan hollilla, ei asiaa tarvinnut kauheasti miettiä.
Paitsi siinä vaiheessa, kun koko kamaläjä oli levitettynä lattialle, ja aloin miettiä, kehtaako tällaista romuläjää kenellekään jakaa.

Lähtöasetelma. Ainoa omistamani merkkituote, Marimekon Olkalaukku. Kirppikseltä 15€...

 Läpän vetoketjussa YR´n lahjus-laukkukoru ja alareunassa Novitan pinssi. Lisäkoristeena muutamia valkeita tahroja muistona Jos metsään haluat mennä nyt...-postauksen maskeeraussessiosta.

Kansiläpän sisältö. Suurinpiirtein myötäpäivään vasemmalta: purkkaa, vitalista, shiseidon puuteripapereita, joku tyttären miniörvelö, kyniä söpön pinkissä kotelossa, silmälasien puhdistusliina, dösäaikataulu, yskänlääkepastilleja, nenäliinoja, kuusankosken kartta, meripihkakantinen taskupeili, dösäkuitteja ja kolme huulituotetta: Labellon huulirasva, Loreal´in kestomaali ja Maybellinen lipstain.

Etutaskujen sisältä löytyi keskeneräinen sukkaneule, äidiltä saatu vanha puhelin, joka toivottavasti toimii paremmin kuin nykyiseni, auton avaimet(myös äidin...) ja kotiavaimet.

Ison taskun sisältö onkin sen verran sekalaista, että luettelon seuraaminen lie hankalaa. Mutta jos jotakuta kiinnostaa, vasemmalla on työharjoittelupaikkasopimus ja työharj.päiväkirja, ruttaantunut suklaapatukka, joka meni parempiin suihin tätä kirjoittaessa, mustavalkea nuottikuvioinen sateenvarjo, vajaa vesipullo, tupakat(hyihyi), ylitäytetty lompsa (kuiteista, ei rahasta, valitettavasti) ja lila kalenteri, joiden päällä poseeraa Turrikka-niminen pehmokilpikonna joka toimii maskottina, stressileluna ja tyttären viihdykkeenä odotushuoneissa, aurinkolasit kotelossa, morsiussaunan vihdan vannas, joka kulkee aina kassin pohjalla talismaanina, paniikkilääkkeet, linkkuveitsi, viuhka, astmapiippu, taskulamppu, käsivoide, suihkutettava hoitoaine (pelastaa kuin jeesusteippi, eri tilanteissa vain), lisää purkkaa, pokkari, body shopin pahasti osumaa ottanut puinen kampa, meikkipussi, joka tosin sisältää tällä hetkellä vain silmätippoja leikkauksen jäljiltä sekä viimeisenä varakassi, jonka pieni pakkauspussi on hukkunut.

Kassinpohjalle sotkeentuneiden kurkkupastillien vuoksi Olkalaukku päätyi pyykkikoneeseen hienopesuohjelmalla, ja päädyin laukkuvarastosta ottamaan korvaajaksi syksyisen tummankeltaisen, citymarketin tarjouskopasta sosialisoimani olkalaukun. Kuten huomaatte, sisätilat eivät ole lähellekään Olkalaukun luokkaa.

Hieman uudelleenjärjestelyä, ja vetskarikin meni kiinni. Todistuskansio pysyy toivon mukaan menossa mukana, vaikkei se kassiin mahtunutkaan. Minulla on nimittäin huomenna haastattelu VMP-Groupílle, joka on rekrytointifirma, ja ensi viikon perjantaina Habitalle, josta olisi tiedossa vakipaikka.
Pidetään tassut kyynärpäitä myöten ristissä, että napsahtaa duuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti