lauantai 18. elokuuta 2012

Koulua ja kosmetiikkaa

Ihan ensimmäiseksi pyydän anteeksi käpälästä karannutta postaustaukoa. Aloitin viime viikon maanantaina ATK-kurssin kouvolan aikuiskoulutuskeskuksessa, ja päivät ovat niin täynnä, etten ehdi kotona istua oman koneen ääreen laisinkaan. Ja joinakin päivinä, kun on tuskanhiessä vääntänyt AB-korttitasoista tekstinkäsittelyä kahdeksan tuntia, ei kotona halua nähdäkään koko toosaa. Paitsi ehkä verkonpainona.
Kurssi alkoi alkeista, ja porukka painelee omaa vauhtiaan. Pari kurssilaista työstää vielä tekstinkäsittelyn alkeita, minä kahden muun kanssa kiroilemme jo AB-korttitasoisten tehtävien kanssa. Jotka sivumennen sopisivat loistavaksi kidutusmuodoksi kaikille ei-insinööreille. Näen jo painajaisia makroista.


Eiköhän tuo riittänyt marinapuolesta.

Tänään pääsen pitkästä aikaa kavereiden kanssa ulos. Tuttu lepakkopariskunta on viimeinkin saanut rippumaortensa samaan tapuliin, ja tuparit ovat tiedossa iltasella. Typykkä lähti mummilaan poimimaan mustikoita ja juoksuttamaan isovanhempia, ja me vanhemmat pukeudumme mustiin ja hyppäämme dösään. Matkaeväiksi karpalolonkeroa, lepakkokoristeita (ilmoitan olevani aivan syytön, ne olivat isännä idea...) emäntien toivoma irtokarkkisäkki ja hilpeä mieli. Ja setan syysbileiden arpajaispalkinnoksi kaksi kaulakorua made by Thuleia.
Ja sateenkaarisukat, mikäli ehdin tehdä viimeiset 10cm kynsienlakkaamisen, pyykinpesun ja meikkaamisen välissä.

Kynsillä O.P.In Bastille my heart, kuva netistä koska kynsinauhat ovat niin sotkussa etten kehtaa niitä kuvailla...
Illan meikissä tulee olemaan myös tummanpunaista, mutta siitä laitan kuvia myöhemmin. Siinä vaiheessa, kun saan itseni valmiiksi, aikaa jäänee tasan pysäkille kiiruhtamiseen.

Pitäkää kivaa, rakkat harvat lukijani. Minä ainakin aion.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti