torstai 12. joulukuuta 2013

Skittle/Skittlette
Minulle ei ole aivan selvinnyt, kumpi termi tarkoittaa mitäkin, mutta sinnepäin tämä kuitenkin on :)

Eli halusin käyttää a-englannin ihastuttavaa sinivihreää Galahadia. Linkki vie Adeninan sivulle, josta voit hankkia oman. Sivuilla lakka muuten näyttää paljon vaaleammalta, kuin todellisuudessa.

Jotain koristeluakin olisi ollut mukava harjoitella, joten kolusin varastoistani kaikki hopeiset ja vaaleat koristelukäyttöön kelpaavat lakkani.

 Ikkunalaudalla rivissä vasemmalta alkaen:
OPIn It´s Frosty Outside Mariah Carey-kokoelmasta
Golden Rose Jolly Jewels 101
a-england Merlin
a-england Morgan Le Fay
a-england Galahad
Nfu´Oh 026


 Sama porukka salamalla kuvattuna. Hohde ja kimallus näkyy paljon paremmin, mutta ulkoilman auringonpaiste katosi kummasti.

Lopputulos oli varsin sekalainen.
Peukalossa Nufu, joka loi mielenkiintoisen, opaalimaisen pinnan. En ehkä kuitenkaan toista tätä yhdistelmää, lopputulos näyttää lähinnä epämääräiseltä.
Etusormeen yrittelin ranskalaista OPIn hopeisella hiekkalakalla. Vapaalla kädellä yllättävän vaikeaa, koska korjailuja ei voi tehdä allaolevan värilakan vuoksi. Yhdistelmä on kuitenkin varsin toimiva.
Keskisormessa Jolly Jewels, ja ehdottomasti paras yhdistelmä. Minusta. Sinikultaiset säleet sopivat allaolevaan värilakkaan, eikä yhdistelmä hypi silmille.
Nimettömässä Merlin, joka on karhea, voimakkaan hopeinen glitterlakka. Hileet ovat pieniä, mutta peittävät kahdella kerroksella hyvin. Yksi kerros toimii varsin hyvin, etenkin jos onnistuu levittämään tasaisemmin kuin minä nyt.
Pikkusormessa Morgan Le Fay, joka on helmiäisvalkoinen shimmer. Soma, mutta ei kovin uniikki. Hiljainen harmi, sillä nimihahmo on lempihahmoni Kuningas Arthurin tarinoissa.

Lisäkevennyksenä kerrottakoon, että OPIn minilakoista löytyi valitettava miinuspuoli. Ikkunalautakuvien oton yhteydestä onnistuin lipsauttamaan hiekkalakan seinän ja patterin väliin, mihin muodoltaan ja kooltaan täydellinen pullo jumiutui kuin korkki viinipullonkaulaan.
Perusteellisen kiroilun, ja perheenjäsenten täydellisen välinpitämättömyyden jälkeen päädyin pähkäilemään. Hetken mietinnän ja työkalupakin kaivelun jälkeen päädyin taiteilemaan allaolevan virityksen.
       Ei muuten ollut helppo homma, mutta kolmen kävyn, hirveän pölymäärän ja yhden sukan(?) esiinkaivamisen jälkeen sain riiviön pyydystettyä.
Sovitaanko, ettei ikkunalautakuvat tule tavaksi?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti