maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulukynsiä, -lahjoja & -kooma

Joulunaluspäivät hupenevat, ja tämän kirjoituksen jälkeen seuraava operaatio on pakata huomisen saunakamat ja painua petiin. Huomisaamu alkaa kymmeneltä mummolan joulupuuropöydässä. Tai toivottavasti hiukan aikaisemmin, sinne kun pitäisi kävellä pari kilometriä.

Edellisessä kynsipostauksessa näitte, mikä on kynsieni tämänhetkinen kunto. Hetken pähkäiltyäni päätin viilata vain vähimmän mahdollisen, ja laastin päälle muutaman lakkakerroksen toivoen sen suojaavan reppanoita.

Tällaiset joulukynnet sain aikaiseksi.

Alla IsaDoran Beetle Green. Vinoranskiksena Nubarin Heavy Gold Glitter, välissä jouluiset siirtokuvat ja päälimmäisenä Nubarin Golden Glow, jossa on kirkkaalla pohjalla kultaista hilettä ja isompia kuusikulmioglittereitä, jotka hohtelevat kaikissa sateenkaaren sävyissä. Viimeistelynä keko Secheä per kynsi.


Ihan vahingossa tuli laitettua porot ja pukit oikein päin molempiin käsiin.


 Meillä ei ole kuusta kotona, vaan joululimoviikuna, mutta oli ainakin etusormissa korvikkeet.


Pikkusormissa ylisöpöt lumiukot. Jostain syystä kamerani tunsi voimakasta mieltymystä farkunpolveeni tarkentamiseen, eikä mikään kuvankäsittely pelastanut lopputulosta. Siristäkää silmiä :)

Sunnuntaina joulusiivous valitettavasti sai aikaan "riks, raks & poks"-efektin, ja jouduin viilaamaan kynteni niin nysiksi kuin saattoi ilman että verta valui. Raapimapintaa ei ole lainkaan, mutta OPIn Honey Ryder näyttää somalta töpöissäkin. Onneksi kynnet ovat kasvava luonnonvara, mutta kynsikuvia lie turha toivoa ennen kuin pääsemme pitkälle ensi vuotta.

Ja sitten lahjoja. Kaikki päätyivät jo papereihin, eikä tämä lahopää muistanut kuvata niitä. Mutta jos teillä mielikuvitus riittää, saatte tällaisen "tämä, mutta tämän värisenä/näillä muutoksilla" kollaasin.

Pienijalkaiselle Tädilleni nämä, jotka ajattelin alunperin itselleni, mutta langanmokoma päätti loppua kesken.

Lankana tummankeltainen Silja, jonka sain joskus aikoinaan SNY-kierrokselta.

Veljelle tämä, mutta sileällä neuleella. Murheenkryynineule, sillä peukaloni napsahti reilu kuukausi sitten ja rupesi protestoimaan pahasti jos kilkuttelin puikkoja pidempään kuin tunnin kerrallaan. ja voitte uskoa, että koon XXL puseroon menee jokunen tunti.


Nyt voisi yrittää rauhoittua joulunviettoon.

Tilataan hiljaisuutta semmoinen Joulupukin säkillinen.

Löytyskö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti