tiistai 17. tammikuuta 2017

Essencen kynsilakkoja

Kotiutin viime viikolla Pretty.fi´stä neljä kynsilakkaa, joista kolme 1,99 hintaista The Gel-sarjan sävyä ja yhden bloggers' beauty secrets-sarjan mattalakan, joka korkeammasta hinnastaan huolimatta jää hyvin edulliseksi. Vai mitä sanotte 2,19€ mattalakasta?

Testaamaan en ole vielä päässyt, joten kynsikuvat ovat googlen kätköistä.

Ensimmäisenä täydellinen roosa nauha-sävy 75 Perfect Mach


Kuva ei toista sävyä aivan täydellisesti, kynsikuvassa sävy on lähempänä todellisuutta. Minulla on vielä paljon tekemistä valkotasapainon ja värinkorjauksen saralla...


Seuraavana herkullinen tumma turkoosi 64 Island Hopping. Jostain syystä minulle tuli heti Sanni mieleen...Jos valitsette sävyä tämän jutun perusteella, katsokaa kynsikuvia, älkää pullokuvia. Kiitos ja anteeksi.

Viimeinen geelilakka on metkan vaaleanvihreä 83 Pretty Cool Life. Ei ihan minttu, ei ainakaan ruohonsävyinen. Ehkä hyvin vaalea armeijanvihreä. Tai ei sekään... No, päätelkää itse. Kynsikuva on lainattu Kynsisirkuksen sivuilta. Pretty Cool Life on kynsissä pohjasävynä.

Viimeinen lakka tarttui tassuun ihan puhtaasta uteliaisuudesta. Rakastan mattalakkoja, mutta useimmat pysyvät heikosti, ja jostain syystä mattaavat päällyslakat eivät toimi minulla. Ensimmäinen kynsi mattaantuu, loput saavat parhaimmillaankin satiinimaisen pinnan. Vielä ei ole selvinnyt, kummassa päässä korkkia vika on.

Valikoimasta tassuun tarttui sävy 03 All Eyes On Me.
Hauskan epävärinen sävy näyttää tikulla kauniilta. Taitaapa mennä seuraavaksi kynsille, kunhan maltan edelliset poistaa.


1 kommentti: