maanantai 15. kesäkuuta 2015

MeNow 5

Vaihteeksi hönöjä kuvia. 38 tuotteen setissä on pakko olla ihan tilastollisestikin huonoja tuotteita, ja tässä ensimmäinen. Purkissa huuliväri näytti lupaavalta. Tumma neutraali punainen, juuri miun makuun. Huulilla totuus kuitenkin paljastui. Läpikuultava, jellymäinen koostumus ei peittänyt kolmellakaan kerroksella (ihankuin haukkuisi kynsilakkaa), karkaili rajoilta eikä tuote kuivunut millään. Muissakin väreissä ilmenevä tahmeus oli tässä aivan omaa luokkaansa. Mies kutsui tätä seurustelupunaksi seurattuaan hetken yrityksiä irroitella huuliani toisistaan joka suun sulkemisen jälkeen. Eli jos pelkäätte päästävänne sammakoita suustanne, testatkaa tätä. Pelkästään suun raottaminen vaatii fyysistä voimaa ja tekee kipeää. Putsasin pois heti kuvien ottamisen jälkeen. Ei jatkoon.
 Muu naamataulu sisälsi turvatuotteitani. Olen näköjään ehtinyt saada pintaani sen verran väriä, että LilyLolon Blondie sulautui naamaan. Porcelinea on niin vähän purkin pohjalla, että yritän säästellä sitä.
Yritin samalla harjoitella kulmien meikkaamista nykystandardien mukaiseksi. Vaatii vielä harjoitusta....

1 kommentti:

  1. Nätti toi puna on, harmi, ettei koostumus ollutkaan sun mieleen. Puikosta on kyllä melko hankala nähdä, mitä tuote lopulta huulilla on. :)

    VastaaPoista