perjantai 5. kesäkuuta 2015

MeNow 02

Koulujen päättäjäispäivästä huomenta. Okei, se meni jo viikko sitten, mutta eihän sitä aina kerkiä...
En ole parhaimmillani aamuseitsemän meikkaajana, mutta täytyyhän sitä äidin yrittää, kun ainokainen saa ensimmäisen lukuvuositodistuksensa.
Isäntä oli harmittavasti aamuvuorossa, joten nappasimme Papan kyytiin matkalla todistustenjakoon.
Typykän koululla on tapana jakaa osanottajat joulu-ja kevätjuhliin luokkien mukaan. Juhlasali on niin pikkuinen, ettei sinne mahdu kuin puolet koulun väestä kerrallaan. Tai kaikki oppilaat. Koska ekaluokkalaiset olivat mukana joulujuhlassa, torstai-iltainen kevätjuhla oli parillisten luokkien oppilaille ja vanhemmille. Tänään jaettiin todistukset, sekä hymypatsaat, stipendit ja kunniakirjat.
Pystiä ei tullut, mutta tuli hieno todistus. Ja Pappa tarjosi jätskit kioskilla :)
Vaati muuten muistamista tilata omansa kuppiin vohvelin sijasta. Käsi kukkii niin vietävästi viljan syönnistä, ettei neulominen tahdo onnistua langan repiessä rupia. Ja mistä johtuu, että voisin tehdä murhan ranskanleivästä, vaikken aiemmin moisesta suuremmin välittänyt?

Mutta siihen meikkiin.


Pitäisikö tästä päätellä, ettei sävy sovi mulle, vai eikö aamuaurinko sovi mulle. Harvoin on tullut eetteriin päästettyä näin kalmon näköinen kuva. Ja tämä oli paras paristakymmenestä..
Periaatteessä sävy on soma, aavistuksen lämmin vanha roosa. Kylmä valo ikkunasta lienee tehnyt tepposensa. Pitänee ottaa kesäprojektiksi kuvankäsittelyn perusteet, osa värien säätö.

Naaman suhteen parhaansa tekivät:
Joe Blasco sävy Alabaster
Lumene Natural Code meikkipuuteri sävy 10 Vanilla Cream
Nars Orgasm
Maybelline Fit Me-aurinkopuuteri sävy 100
Dior Designer-viisikko sävy 508 - Nude Pink Design
Lumenen väritön kulmageeli
Yves Rocher Volume Elixir-mascara musta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti