perjantai 5. kesäkuuta 2015

Anna Olaplexille suortuva....

...se vie koko akan.
Olen aina rahatilanteen salliessa käynyt paikallisessa lempiolohuoneessani värjäyttämässä hiukseni. Harmaanvaalea sävy on vaikea saavutettava kotikonstein, eikä hiuslaatuni kestä vaalentamista kovinkaan hyvin. Pari viikkoa takaperin jäätävä juurikasvu sai minut kuitenkin tekemään harharetken kaupan hyllyn suuntaan, ja lopputulos aiheutti hiuslaatuuni järkyttävän romahduksen. Hiukset katkeilivat parin sentin pätkinä, ja koko pää näytti vohveliraudan väliin jääneeltä. Selvitellessä väline liikkui pari senttiä, ja keräsi kamman/harjan eteen marsun kokoisen möykyn, josta sojotti katkenneita hiuksenpätkiä kuin muuntajaan potkaisseesta puudelista.
Ei kun tänne:

  Olen käynyt paikan asiakkaana jo useamman vuoden verran. Pitkien, punaisten hiusten aikakaudella kävin ekokampaamon puolella, nyt harmaahapsena käyn "tavis"kampaamon puolella, koska kasviväreillä ei pysty toivomaani sävyä toteuttamaan.
Kertaakaan en ole lähtenyt pettyneenä, enkä edes "no joo, ihan kiva"-meiningillä.
Miljöö on miellyttävän rauhallinen, normaalikampaamoihin aina yhdistämäni kemikaalien haju puuttuu täysin, valaistus on pehmeä ja ekokampaamon puolelta kantautuva hiljainen panhuiluambient saa omankin sydämen lyömään hitaammin.
 Aikaa hätäpäissäni varatessani (pipo päässä) kysyin, onko paikka saanut jo valikoimiinsa Olaplexin, jonka mainoksia aloin muutama viikko aikaisemmin näkemään eri puolilla. Olihan heillä, tosin vain Pauliinan käytössä ekopuolella. Anelin Lauraa lainaamaan/ostamaan/pihistämään koesatsin verran työtoveriltaan, jotta tuulen mukana murenevat haiveneni saataisiin pelastettua.
 Onneksi onnistui, ja ihan ilman pihistelyjä. Toimin samalla koepäänä, sillä Laura ei ollut aiemmin tuotetta käyttänyt. Lopputuloksen ansiosta setti lähti tilaukseen. Muutos oli suorastaan järkyttävä.
Uskoisitteko, että huuhtelun jälkeen märästä tukastani meni tiheä kampa ykkösellä läpi tyvestä latvaan?
En olisi minäkään, jos sitä olisi minulle väitetty tuntia aiemmin. Hiukseni ovat sileät, pehmeät ja vahvat. Kuin olisin saanut 35cm aivan uutta tukkaa.
Tästä lähtien aion ottaa joka kampaamokäyntini osaksi tämän 22€ hintaisen hoidon. Kotiin voi ostaa n30€ hintaisen kotihoitoaineen, jota suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. Aine on siitä jännää, että se pistetään pestyihin hiuksiin, ja vaikutusajan jälkeen pestään shampoolla pois. Taidankin seuraavana hiustenpesupäivänä pestä tukkani aamulla, levittää aineen ja mennä iltasella uudestaan suihkuun. Aineen vaikutusajalla kun ei ole ylärajaa.....

Tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan sydämestään tytyväisen asiakkaan kehu. Jos asut Suur-Kouvolan alueella, tule piipahtamaan Kuusankoskella hyvässä kampaamossa.

P.S. Kuvista voi tarkistaa, miltä MeNow sävy 4 näyttää  kuuden tunnin, kahden kahvikupillisen ja ihan liian monen savukkeen jälkeen. Hitusen on kahvikupin jälkiä suupielissä, ja aivan keskeltä savukkeisiin on tarttunut hitusia, mutta muuten kuin vastalevitetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti