torstai 14. marraskuuta 2013

Jääkaappikommando iski :)

Puutalobaby-blogin Kristaliina haastoi linkin takaa näkyvässä postauksessa kanssabloggaajat kuvaamaan jääkaappinsa just nyt eikä vasta kauppareissun jälkeen. Ja koska omaan valitettavan voimakkaan taipumuksen yllytyshulluuteen, kaappasin kameran kantoon ja lampsin keittiöön. Selkeästi on huomattavissa, että tilipäivä on vasta huomenna. Tosin kaupassa käytiin eilen, joten on sielä sentään muutakin kuin soijakastiketta ja valo. Tai no, katsokaa itse.

 Kokonaiskuva kaapistamme.


 
Ylähyllyllä gluteenitonta leipää (minulle), jugurtteja (typykälle), vanhaksi mennyt rahka, mummin tekemää mehua, soijakastiketta, pakuriteetä ja taaimmaisena avaamaton sinappikurkkusalaatti joka lähentelee  vintagearvoja. Pitäis vissiin siivota.

Habaneroja (isännän), tomaatteja, kurkku, turkkilaisia jugurtteja annospikareissa (minun). Habaneropakettia pitää kenollaan pakasterasia, jossa on chilipaprika.

Margariinipaketti, jauhelihakastiketta kattilassa ja maitopurkki.

Tummaa makaronia kattilassa, juusto muovipussissa, toinen margariinipaketti juuston takana ja vajaa leipäpaketti.

Alalaatikossa perunoita, jotka todennäköisesti kasvattavat kohta ituja.

Kuukauden vanha karpalolonkero. Ehkä tämä tulee joskus juotua. Tai ei. Alkoholi ei ole tässä perheessä kovin tärkeä kulutustuote, ja ainakin minun juomillani on taipumus päätyä välillä jopa viemäriin käymättä välillä elimistön kautta, kun parasta ennen-päivämäärä pääsee yllättämään.

Ovessa ylhäältä vasemmalta lukien voipaketti, salaatinkastiketta (lienee mennyt vanhaksi), kaksi sodastream-.tiivistettä ja ruokakermatetra.
Keskihyllyllä BBQ-kastiketta ja sitruunamehua.
Alahyllyllä rypsiöljyä, ketsupppia ja Gefilus mustikkavadelmakeittoa.

Eli mikä on lopputulos?

Tyhjänpuoleinen sekasyöjien varasto, jossa kuitenkin on kaikkea tarvittavaa.

Selkeästi voisin viikonlopun aikana hiukan siivota kaappia, muutama tuote on selkeästi päässyt yli-ikäiseksi. Noloa havaita se tällaisessa vaiheessa, mutta olenpahan rehellinen.

Mites teillä, uskallatteko vastata haasteeseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti