torstai 24. tammikuuta 2013

Joulukuun SNY-paketti

Syystä jota tiedä en, SNY-parini Heinukka hävisi marraskuun paketin lähetettyään kuin tuhka tuuleen, eikä ole ottanut yhteyttä Emoon eikä minuun. Toivottavasti hälle ei ole sattunut mitään vakavaa.
Tästä johtuen sain oman joulukuun pakettini vasta tammikuun puolivälissä Emon kasattua sellaisen muiden SNYläisten lähettelemistä enkelipaketeista.

 

Paketti oli herkullisen runsas, suorastaan ylenpalttinen. Kyllä tätä kärsi odottaakin :)


Suloisen siilikortin lisäksi paketista ilmaantui Dermosilin käsi-ja kropparasvat herkullisessa Red Orange-tuoksussa, suloisensöpö parsintasieni, helminauha ranteeseen keväisissä väreissä, hunajasaippua, mittanauha, joka näyttää sekä sentit että tuumat (tämä tuli tarpeeseen :)) mariannepussi ja kaksi dumlelakupatukkaa, jotka hävisivät vartissa parempiin suihin......
......vihreäsävyinen Fabel, vyyhti Zeldan värjäämää lankaa sävyssä "Tipu" ja vihreää Silke Alpaca-lankaa joka kiljuu puikoillepääsyä, muttei vielä tiedä mikä haluaisi olla isona. Keltainen pötkylä on nimeltään Arwetta, ja sisältää 100% super merinovillaa ja 20% nylonia (!?). En kommentoi.
Pääsiäistipun värinen lanka on kuitenkin sekavasta sisällyksestään huolimatta suloisen pehmeää, ja saattaisi nähdä tulevaisuuden tyttäreni vaatekappaleena. Kun vain keksisi, mitä tekisi 210 metristä 2,5-3 puikkoisesta langasta, tyttö kun on kuitenkin jo 120cm eikä aina jaksaisi vain pipoja ja sukkia väsätä.

Ehdotuksia otetaan vastaan :)1 kommentti:

  1. Oliko nylon lankaa.. Mut voiko se nyt 100% super merinowillaa ja 20% nylonia olla :D.

    Yritin kehitellä jotain kivaa sinun lempivärien mukaan :), mutta kuitenkin niitä herkkuja myös mukana.

    VastaaPoista