lauantai 14. tammikuuta 2017

Testissä edullinen pohjustaja ripsille sekä sikahalpa ripsari

Luova otsikonkeksijä iski jälleen...

Alkuviikosta kirjoittelin Pretty.fi´n paketista, jossa kotiutin budjettiluokan pohjustajan ja ripsivärin.

Uteliaisuus kahden minulle vieraan tuotteen toimimisesta yhteen ja erikseen kasvoi, ja lopulta siirryin sanoista tekoihin. Odotettavissa rivi ripsiä, mascaralla ja ilman.

Pohjustaja on väritöntä ja lunastaa näin valmistajan lupaukset hyvin, joten siitä vaiheesta ei ole kuvia. En pystynyt erottamaan kuvia ennen ja jälkeen toisistaan...

Eli tälläja tällämennään.

Minulla on pitkät, mutta harvat ja vaaleahkot ripset, jotka tarttuvat kulmakarvoihin ja sutivat aurinkolasien linsseihin. Ilman mascaraa ripset eivät juurikaan näy, vaan ne luovat kuvissa sumuisen efektin silmieni ympärille. Ripsivärin kanssa lopputulos on usein luonnottoman hämähäkkimäinen, etenkin jos tuotteen tuuheutustehot eivät riitä, tai olen tarttunut pidentävään versioon.Yllä meikitön versio. Ripsien latvat ovat vaaleat, joten pituus tuntuu loppuvan puolitiehen.


Lähikuva oikeasta silmästä.

Sitten sama sävytettynä.


Tässä kuvassa en kohota kulmiani yhtä paljon kuin alemmissa, joten pituuden voi suhteuttaa meikittömiin kuviin.
Katsojasta katsoen vasemmassa silmässä on pohjustajaa, oikeassa vain ripsiväriä.


Eli ilman pohjustajaa...


....ja pohjustajan kanssa.

Kuvissa suurin ero on erottelevuudessa ja taipumisessa. Ripsiväri tuntui levittyvän pohjustuksen päälle tasaisemmin, ja ripset taipuivat ja erottuivat paremmin toisistaan.

Peiliin katsoessa pohjustetun silmän ripset vaikuttavat paksummilta, ja sen sekä erottuvuuden vuoksi ripset näyttävät hieman, mutta selkeästi tuuheammilta.

Neljä tuntia mascaran levityksen jälkeen alaluomelleni on ilmestynyt pieniä tahroja pohjustamattoman silmän alle, mutta toisen silmän alunen on aivan puhdas. Eli ainakin pysyvyyteen pohjustaja vaikuttaa positiivisesti.

Uteliaisuudesta etsin Googlesta muiden ripsivärin käyttäjien vertailukuvia.

Vakuttaisi olevan ehdottomasti hintansa väärti, eikö?


2 kommenttia:

  1. Totta. Harmi, etten saanut omiin kuviini eroa näkymään yhtähyvin kuin peilissä...

    VastaaPoista