tiistai 31. tammikuuta 2017

Ensi kertaa Kicksissä

Typykän silmälasit sanoivat työsopimuksen irti sankojen hajottua alkutekijöihinsä, joten päätimme käyttää häpeilemättä hyväksemme Spectsaversin tarjousta, jolla alle 12-vuotias saa silmälasit ilmaiseksi optikon näöntarkastuksen yhteydessä. Näöntarkastus maksaisi yksistään 29€ ja tarjouksen piiriin kuuluvat kaikki 39€ maksavat lasten sangat. Hyllystä löytyivät neitiä kovasti miellyttävät tummanvihreät metallisangat, eikä tarkastuksessakaan löytynyt mitään ihmeellisempää, joten jäämme odottelemaan uusia laseja, joiden luvattiinkin tulevan parin viikon sisällä.
Käytin tilaisuutta hyväkseni ja kävin pikapiipahduksella Veturin Kicksissä, eikä siitä reissusta ihan viidessä minuutissa selvitty, kuten kukin voi arvata. Olin kysellyt ostosehdotuksia muilta bloggaajilta, ja Viva la Divan ja Anastasia Beverly Hillsin seasta ehdottomaksi suosikiksi nousi Kicksin oman merkin siveltimienpuhdistussuihke.Tämä alkoholipitoinen suihke on omiaan etenkin nestemäisten ja voidemaisten meikkien levitykseen käytettävien siveltimien pikapuhdistukseen. Meikkivoide on yksi pahimpia pöpönkerääjiä, ja nyt iho-ongelmien ja Roaccutankuurin vuoksi puhtaus on noussut tavallista tärkeämmäksi.
Meikkauksen jälkeen suihkaus tai pari siveltimeen, ja pyyhintä puhtaaseen nenäliinaan. Ja avot, taas on käyttökelpoinen. On vain muistettava, että voimakkaan alkoholipitoisuutensa vuoksi tämä on parempi synteettisille siveltimille, sillä aito karva saattaa kuivua liikaa, katkeilla ja alkaa harottaa. Mutta nestemäiset tuotteet leviävät paremmin tekokuituharjaksilla, joten omassa käytössäni ei tuskin pahoja mokia käy.

Beautyblenderini vetelee viimeisiään, joten hyllystä tarttui  mukaan myös paikan oman merkin nude meikkimuna. Testannut en vielä ole, enkä löytänyt arvosteluja. Saas kattoo, tuliko hitti vai huti.

Värikosmetiikan suhteen iski valinnanvaikeus.
Olis halunnut tuon, tuon, tuon, lottovoiton ja tuon tuolta reunasta.
Mutta jälkikasvu halusi kotiin ja syömään.

Joten suunnistin kassalle.
Hiuskoristehyllynkohdalla tuli kuitenkin pieni takapakki.
Koukusta roikkui joustavia hiuspantoja, ja hopeisilla helmikuvioilla koristeltu kaunokainen ei päästänyt minua ohitseen. Maksoi tuplasti sen mitä muut ostokseni, mutta on se nätti, vai mitä sanotte?


Vielä kun löytyisi samanlainen pronssisena....

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana hiuspanta, sopii tosi kauniisti huivin kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Pidän sitä päässäni tälläkin hetkellä, typykän vanhempainillassa. Todella asiaankuuluvaa, aiheena mediakasvatus ja äiti somessa...

   Poista
 2. No on kyllä kaunis toi panta ja samaa mieltä Jonnan kanssa, sopii tosi hyvin huiviin yhdistettynä!

  VastaaPoista
 3. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

  Well over 160k men and women are using a easy and SECRET "water hack" to burn 1-2 lbs each and every night while they sleep.

  It is scientific and it works on everybody.

  This is how to do it yourself:

  1) Go grab a clear glass and fill it half the way

  2) Then follow this crazy HACK

  and you'll become 1-2 lbs skinnier the very next day!

  VastaaPoista