keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Mustan perjantain ostoksia

Ameriikanmantereelta on vuosien mittaan ujuttautunut Suomeen monia hyviä ja ei-niin-hyviä asioita, mutta black friday-konsepti kuuluu kyllä parhaimpaan päähän.

Kyseessä on siis vuoden suurin aletapahtuma, joka sijoittuu kalenterissa jenkkien kiitospaivän jälkeiselle päivälle eli marraskuun neljännen torstain jälkeiselle perjantaille. Yhdysvalloissa tämä on vuoden suurin yksittäinen ostospäivä ja aloittaa joulusesongin.

Suomeen musta perjantai on hiipinyt hissukseen, ja muistan ensimmäiset merkit vasta parin vuoden takaa. Tänä vuonna pistin lusikkani ensimmäistä kertaa ostossoppaan, ja hyödynsin alennuksia parin meikkipaletin ja uuden tietokoneen verran.

Oletkaunis.fi tarjosi shoppailijoille -40% koodilla BF40, joten meikäläinen syöksyi haukkana ModelsOwnin palettien perään.

Supernatural


Oot meikannut-blogin Anna esitteli Supernatural- ja Twilightpaletit blogissaan, ja meikäläistä vietiin kuin litran mittaa. (linkit postauksiin) Ja sillähän ei tietenkaan ollut mitään tekemistä asian kanssa, että satun intohimoisesti rakastamaan sekä tv-sarjaa että kirjoja...

Voimakkaat, hehkuvat sävyt ovat niin minua, sekä vaatteissa että meikeissä. Ja nykyään myös huiveissa. En malta odottaa, etta paketti saapuu ja pääsen leikkimään.

Twilight


Cdon.com avasi joka tasatunti uusia tarjouksia, joita seurasin haukkana kännykkä käpälissä. Vanha läppärini on samaa ikäluokkaa kolmasluokkalaisen tyttäreni kanssa, ja huomattavasti hitaampi ja suorituskyvyttömämpi. Mieheni ilmaisu sähkoisestä kirjoituskoneesta on varsin pätevä...

Toiveissa oli vehje, joka olisi nykystandardien mukainen, toimisi blogitouhuissa, selviäisi perustason kuvankäsittelystä ja jolla voisin pelata muutakin kuin miinaharavaa. Rakastan toiminnallisia roolipeleja (Elder scrolls-sarja, Witcher-saaga), mutta olen joutunut tyytymään siihen, että seuraan muiden pelaamista Twitchin kautta. (wikipedialinkki)Tällä vehkeellä pitäisi pyöriä pelit paremmillakin resoluutioilla. Cdon.com myi näköjään erän loppuun, joten linkki vie Jimms.fin sivuille. Ainoa paikka josta konetta löysin 😮.


Hyödynsittekö te tätä amerikkalaista hapatusta?Fiksuna ihmisenä sain tänä aamuna idean blogini joulukalenteriin. Ei yhtään kiire tai mitään...

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri on vuosien mittaan muodostunut suorastaan instituutioksi, jota seuraan mielelläni vaikken tänä(kään) vuonna hakenut joukkoon.

Päätin yhdistää joulunajan ja jo hetken luonnoksissa roikkuneen Wrapunzelin 31-päivän haasteen.
Joulukuun jokainen ilta aatonaattoon asti tulee julki yksi haaste, minun toteuttamanani ja videoklippiohje Wrapunzelin youtubekanavalta.

Lisäksi yritän ehtiä ja muistaa lisätä mukaan päivän saaliin kosmetiikkajoulukalentereistani, joita tänä vuonna ovat baremineralsin ja l'occatinen versiot.

Oikein hyvää joulukuuta kaikille lukijoilleni. Olkaa kiltisti, syökää hyvin ja saakaa mukavia lahjoja.

Jos tämä bloggaaja saa esittää joululahjatoiveen, se olisi kommentoiminen juttuihini. On mukava tietää, lukeeko joku sepustuksiani ja pidetänkö niistä.

5 kommenttia:

 1. Itse selvisin nollalla eurolla, kun en löytänyt ahkerasta nettikauppasufaamisesta huolimatta mitään, mitä olisi ollut "pakko" saada. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olen melkein kateellinen. Osamaksuja läppäristä on edessä siinä määrin, että välillä pelottaa kumpi kestää kauemmin, kone vai velka..

   Poista
 2. Haksahdin samaan Modelsown jahtiin kuin sinäkin ja tilasin SuperNatural ja Colour Chrome paletit, koska näitä on tehnyt jo niin pitkään mieli.
  Aah, rakkautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis sain paletit tänään hypisteltäviksi enkä todellakaan pettynyt :)

   Poista
  2. Nämä ovat aivan ihanat. Huomenna on asiaa kylille, joten pääsen esittelemään värejä eteisen peiliä pidemmälle. Toivottavasti paistaa aurinko, pitää yrittää vangita hohde kuviin.

   Poista