maanantai 21. marraskuuta 2016

Kaksin aina kaunihimpi, myös kalentereissa

Kotihiiren eloni häiriintyi tänään. Eleven.fin paketti oli päätynyt lähikaupan sijasta Veturiin, joka on paikkakuntamme hulppein ostoskeskus. Eli aamukahvin jälkeen meikit naamaan ja huivi päähän. Dösärillä seistessä tuli huomattua sateenvarjon jääneen eteisen penkille, mutta onneksi kaatosade piti taukoa reissuni ajan.
Aamun postissa tullut Tokmannin mainos hehkutti patterikäyttöisiä jouluvaloja. Meidän kotikolomme kuuluu niihin 60-luvulla rakennettuihin kerrostaloasuntoihin, joissa pistorasioita löytyy vain yksi per huone ja nekin maadottamattomia. Jouluvalot ovatkin jääneet kauppaan, koska sitä jatkojohtoshowta ei kestä kukaan tai mikään. Mukaanluettuna sulaketaulu. Esimerkkinä voin kertoa, ettei pyykkikoneen tai hellan päälläollessa voi keittiö-kylpyhuoneakselilla käyttää kuin yhtä sähkölaitetta. Yhtäaikaa noita kahta virtasyöppöä ei voi pitää päällä, tai taulussa poksahtaa. Kodinhoidollisessa mielessä eniten nyppii, ettei pyykkikonetta ja kuivuria voi pitää yhtäaikaa päällä. Testikerta vei sähköt koko kämpästä ja nahat sormenpäistä, kun tartuin tulikuumaan sulakkeeseen paljain käsin. Huoltomiehet vain pyörittelivät päätään ja neuvoivat kuivaamaan narulla. Ja se kuivuri hankittiin juuri siksi, ettei missään mahdu kuivaamaan...
Okei, murpatus seis ja paketin sisältöön.
Paras tietenkin ensimmäisenä: L'occitanen kalenteri 😄


Mine, mine, all mine!

Tämän joulun kalenterintarve on kyllä tyydytetty, ensin hankin Baremineralsin meikkikalenterin ja nyt tämä ihonhoitotuotekalenteri (jessus mikä sana). Aion investoida veronpalautukseni valotelttaan ja ringlightiin, mutta eivät taida ehtiä näiden kuvaamiseen. No, netistä löytyy blogeja, joiden telijöillä on laatuvehkeet.

By Terryn hehkutettu hyaluronihappopuuteri oli pakko tilata. Ei ihan halpa, mutta mulla menee puuteria sen verran vähän että tämä 10g riittää varsin pitkälle.




Milanilta tarttui tassuun (hiireen) useampi tuote. Huulipunan sävy 11 fruit punch näytti Virvella niin hienolta, että päätin testata miltä sävy näyttäisi vihreäsilmäisellä brunetilla blondin sijasta.
Lisänä saman merkin rajauskynä sävyssä pretty pink.





Ja kyllä, blurraan häpeämättömästi kuviani sen minkä kuvankäsittelyohjelmasta lähtee. Viikko Roaccurankuuria takana, ja mieskin nukkuu selkä minuun päin.
Ja tukka kasvaa taas, jee!

Milanilta otin lisäksi kulmageelin. Tuote kehuu tekevänsä kulmista tuuheammat kuitujen avulla, mutta kämmenselkään pyyhkäistessä en onnistunut kuituja bongaamaan. Katsotaan, miten toimii käytännössä.



Ja ne jouluvalot. Vappuserpentiinit voisi varmaan korjata jo pois...

2 kommenttia:

  1. No wau, hiuksissa on jo aika hyväkin pituus, tostahan saa kivan pixien ihan just. :) ByTerryn puuteri on ihana ja tykkäät siitä takuulla, jos iho on todella kuiva kuurin vuoksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ❤. Tukka on huomattavasti epätasaisempi kuin kuva antaa ymmärtää, eli huivien käyttö tulee kyllä jatkumaan.

    VastaaPoista