torstai 14. heinäkuuta 2016

Päiväni huivissa

Bloggeri päätti, että tänään kirjoitetaan keskitetysti. Eiköhän tästä tolkun silti saa.
Viime kerralla avauduin hiusongelmistani, ja nyt tilanne on mennyt siihen pisteeseen, etten liiku kodin ulkopuolella ilman huivia. Olen työpaikaltani ostanut melkoisen valikoiman, ja olen ihastunut tichel-tyylisiin yhdistelmiin. Jos joku muu kaipaa päälleen peitettä, suosittelen lämpimästi tutustumaan Wrapunzelin sivuihin. Andrea ystävineen on tehnyt huivien käytöstä taidetta.

Tämän päivän look oli kuuman sään vuoksi yksinkertainen. Vaikka päälaella karva etsii kaveria, ei kroppa silti kestä kovin montaa kerrosta.


Argh, kuva on otettu alle vartti meikkaamisesta. Leikitäänkö, että tuo on väärään kohtaan päätynyt highligh-tuote?

Kuvassa ei näy huivin reunoissa oleva pallotupsuhapsureuna (!), joka antaa soman yksityiskohdan muuten tavalliseen kolmiohuivin sidontamalliin.

Valitettavasti dippasin huivin roikkuvan "hännän" töissä kahvimukiin, joten päädyin ostamaan huivipinosta punavalkean mainoshuivin. Tämä päätyi merirosvotyyliseksi, rusetti kuitenkin korvan takana pehmentämässä. 
En omista täytemyssyä, jota etenkin juutalaisnaiset suosivat tichelin sisällä, joten huivit hikoavat siinä missä päänikin ja pysyvät paikallaan vain korjailun ja kovan toivomisen avulla. Työmatkapyöräilijälle täytteetön vaihtoehto on kuitenkin mukavampi. Olen harkinnut ostavani wrapunzelin kaupasta aloittelijan setin, johon kuuluu pienen perushuivivalikoiman lisäksi alusmyssy täytteellä ja liukumattomalla otsapannalla. Etenkin talvella moinen saattaa nousta arvoon arvaamattomaan.

Huivien käyttö tuo pukeutumiseen oman hupinsa. Suosin vaatteissani yksivärisyyttä ja kapeaa värivalikoimaa, mutta huivien ansiosta paletin laajentaminen äärettömyyksiin avaa aivan uusia mahdollisuuksia.
Ja vaikka värisilmä pettäisi, pää on niin pieni alue, ettei maailma siihen kaadu...

Kun aikaa on enemmän, voisi meikin soinnuttaa suoraan päivän päänpeitteisiin, mutta tänään mentiin neutraalilla linjalla.


Silmissä
Naked3 mugshot rajauksen päällä buzz alaluomella
strange kulmaluulla.
Rajaus nyx 609 french fries frites
Ripsari maybelline classic volume express
Kulmissa Lumenen kulmavaha sävyssä Blonde
Poskilla LilyLolon Oh la la
Pohjana LilyLolon Blondie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti