torstai 3. joulukuuta 2015

3.12

Blogikalenterista tuli Jane Iredalea! 
Olen ollut kiinnostunut merkistä, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun saan tuotteita omiin käsiini. Paketista löytyi tuubimallinen Longest Lash-ripsiväri, jota ei löytynyt merkin nettisivuilta, minkä vuoksi en osaa kertoa mitään ennenkuin pääsen testaamaan tuotetta. Harja on tuuhea ja massa voidemaista, joten eiköhän tällä ihan näyttävän rivistön saa aikaiseksi.
Toinen tuubi on Dream Tint- sävyttävä päivävoide, joka sävyssä medium dark on näin talviaikaan liian tumma, mutta vaikuttaa varsin pätevältä kesäsävyltä. Nettisivujen mukaan voide luo ns. pehmeäpiirtoefektin häivyttäen ihon pikkuvirheitä.
Se, miten tuo efekti eroaa normaalista meikkipohjien peittotavoista, selvinnee testattaessa. Tai sitten ei, olen hiukan skeptinen. 
Lisäplussana tuotteet tuoksuvat hyvälle.Body Shopin kalenterista tupsahti Fuji green tea-sarjan vartalovoiteen minikoko. 


Sain juuri edellisen vastaavan käytettyä jalkavoiteena, koska tuoksu oli omaan nenääni vastenmielinen. 

Olen ollut hiukan pettynyt tähän kalliimpaan kalenteriin. Kynsilakka on kiva, muttei yhtään minun väriseni, huulirasva on purkkimallisena epäkäytännöllinen ja kosteusvoide... 

No, 21 päivää jäljellä.1 kommentti:

  1. Apua, ei ollut ihan mieluinen tuo TBS:n luukku, onneksi toisesta tuli sentään Jane Iredalea. <3

    VastaaPoista