maanantai 9. marraskuuta 2015

Isänpäivän meikki: Naked Smoky´n Everyday smoky

Tänä vuonna tuli 35 vuotta täyteen, ja ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi aiemmassa postauksessa näkyvän hatun lisäksi Urban Decay´n Naked Smoky-paletin. Ja olen rakastunut. Taas.

Laatu on huippua, rasia on ihana ja mukana tullut vihkonen neuvoo tällaiselle ei-niin-smokyja-meikkejä harrastavalle paljon kaikkea uutta ja kivaa.Isänpäivän kunniaksi ajattelin testata mallimeikkien kevyintä päätä normaaliin päiväsmokyyn antavilla ohjeilla.Ja lopputulos näkyy alla. Pahoittelut kelmeästä katsannosta, kylppärin valo on parhaimmillaankin karsea. Vaihtoehtona olisi olohuoneen luonnonvalo, joka saa kaiken näyttämään jäiseltä. Toiskohan joulupukki kuvausvalot....Vaihekuvia en ottanut tällä kertaa, koska olimme lähdössä pienellä kiireellä anoppilaan, mutta klikkaamalla ohjevihkon kuvaa saa tekstinkin näkymään suurempana. Tai sitten ei, jostain syystä toimii vain välillä.
Periaatteessa käytössä oli vain kolme väriä. Vaaleahko rose Combust, jota levitettiin luomivaosta kulmiin sekä liikkuvan luomen keskelle valoläikäksi. Harmaata Armor-sävyä levitettiin alaripsirajaan sekä liikkuvan luomen sisä-ja ulkonurkkaan niin, että keskelle jäi vaaleampi alue. Ruskealla Password-sävyllä häivytettiin. Itse lisäsin vielä vaaleinta Thirteen-sävyä silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle. Jee, kerrankin paletissa on niin vaalea mattaväri, että se oikeasti erottuu minukin ihollani vaaleampana. Huvinsa kullakin...Iholla UD´n Naked Skin, silmien alla saman puljun CIA-sävyinen peitekynä (salaliittoteoreetikoille tiedoksi, kaikki peitekynät on nimetty eri maiden tiedustelu- ja keskusrikospoliisen mukaan. Kuvaavaa, neh?)
Poskipunan sijasta tassuun eksyi taas MACin Porcelain Pink. Täydellinen "onko punaa vai eikö"-sävy.

Kulmissa ABH´n kynä sävyssä Taupe, ripsissä YR´n Volume Elixir. Ignooratkaa kehno ripsien taivutus, kaikki päätyivät klimppinä ulkonurkkaan ja lopputulos näyttää hämäävän harvalta. Ripsirajassa ohut veto Avonin nimettömällä rajausvärillä.

Semmoista tällä kertaa.

Suunnitelmissa on uuden kameran hankinta (jee, microkuvia) ja uuden läppärin pakkohankinta, vanha Vista alkaa vedellä vakavasti viimeisiään. Toivottavasti siedätte kehnoa taiteellista jälkeä kunnes kalusto saadaan uusittua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti