keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kevätflunssasta päivää

Ensimmäinen tauti sitten muuton. Aika hyvin, viime asunnossa tuntui olevan jatkuvasti jokin tauti päällä. Tosin tavoilleni uskollisena olen napannut normilentsusta jonkin maratonversion, koska olo on tasasen huono jo toista viikkoa.


Joten saatte tyytyä kissakuviin, tästä naamasta ei kuvia näytetä. Riittää, että näen oman pärstäni peilistä aina pään nostaessani.

Jostain syystä Bloggeri ei anna minun vastata kommenteihin, Mutta Ialle tiedoksi, että jos tulet hakemaan :)

Lääkäri soitti maanantaina.

Ei keliakiaa, vaan rutkasti pahentunut vilja-allergia. Tarkkoja lukuja en osaa sanoa, sillä paperit odottavat noutamistaan paikallisessa terveyskeskuksessa, mutta lopputulos on kuitenkin se, että ainakin kotimaiset viljat tulevat tipahtamaan ruokavaliostani, todennäköisesti lopullisesti.

Onni, että tulin pyytäneeksi allergiakokeiden päivitystä, sillä alunperinhän tarkoitus oli vain testata keliakia iho-oireiden ilmestyttyä.

Mutta mukavampaan aiheeseen.

Kuka on ehtinyt käydä nuuhkimassa The Body Shopin uutuussarjaa, Virgin Mojitoa?

Ukkoni kävi juuri hakemassa paketin automaatista, ja olin pyörtyä ihastuksesta avattuani paketin. Jopa umpinuhaisella nenällä pystyin haistamaan ihanan raikkaan limen ja mintun sekaisen makeuden, joka suorastaan sai oloni tuntumaan, jos ei terveeltä, niin ainakin monta astetta pirteämmältä kuin hetkeä aikaisemmin. Lotrasin kämmenpohjallisen body splash´ia niskaani, hiuksiini ja ranteisiini, ja avot! Suoranaista teleportaatiota Copacabanan rannoille mojitolasi kädessä ei tapahtunut, mutta nenä aukesi, selkä suoristui ja olo piristyi. Voiko muuta toivoakaan, jos realismissa pysytellään? Body butter, body sorbet ja suihkugeeli siirtyivät kylppäriin odottamaan, että kunto kestäisi kastautumisen, mutta tuoksuvesipullo parkkeerasi eteisen pöydälle jatkuvaan käyttöön. Harmi että kyseessä on rajoitettu erikoiserä. Jos vähänkään olette kallellanne raikkaisiin tuoksuihin, suosittelen käymään paikallisessa tbs´sä nuuskimassa.

Mutta näihin kuviin, näihin tunnelmiin:


P.S. ja muistetaan kannustaa Leijonia!

edit. Tuli puhuttua läpiä päähän. Olihan mulla helmikuussa lentsu...

1 kommentti: