keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Cleopatra´s Secret

Lopetin LivBoxin tilaukseni pari kuukautta sitten ja vaihdoin kilpailijalle. Cleon paketit kustantavat hippasen enemmän, 19,95/kk, kun taas Livboxin saa ainakin tällä hetkellä hintaan 15,90€. Ja molempiinhan kuuluvat postikulut mukaan.

Cleopatrapaketti eroaa sisarestaan ehkä suurimmin siinä, että paketissa saatuja tuotteita voi ostaa firman nettisivuilta, eikä tarvitse jäädä kärvistelemään löydettyään paketin kautta unelmatuotteensa ilman tietoa, mistä sitä saisi lisää.

Toistaiseksi olen ollut hyvin tyytyväinen Cleoboxin sisältöön. Kahden paketin jäkeen olen muunmuassa saanut elämäni ensimmäisen skunkkisiveltimen, uuden lempinudelakan (OPIn My Vampire is Buff) sekä maailman parhaan nopeasti imeytyvän käsivoiteen (Natura Siberica). Nämä siis ensimmäisessä paketissa, toinen on päässyt kuvausasteelle, muttei vielä käyttöön.

Uusimman paketin näette tässä.


Ei esteettisesti yhtään niin soma, kuin LivBox, mutta sisältö onkin tärkein. Ja huom! Tämä mahtuu postiluukusta, joten paketin saa aina kotiin, eikä tarvitse lähteä hakemaan postista.


Tosin pakkausmateriaalin suhteen firmoilla tuntuu olevan sama maku. Käden tunkeminen tuonne sekaan aiheuttaa aina hiukan hermostuneita väristyksiä. Jos siellä onkin vaikka ripsientaivutin joka nappaa sormesta.....

 Ensimmäisen tuotteena tassuun sattui aivan minun väriseni kynsilakka. Siis Aivan minun väriseni. Kunhan pääsen tänään istahtamaan alas, saavat kultaiset kynteni uuden värin. Ja kuvia saatte ihan visusti. Mukana tullut brosyyri kertoo lakasta näin:

Leighton Denny - Expert Nail Polish, kynsilakka, arvo 17€
Maailmalla jo vuolaasti ylistetyn, englantilaisen kynsiexpertin Leighton Dennyn kynsilakat ovat juuri saapuneet Suomeen ja nyt yksi niistä on käsissäsi. Näissä kynsilakoissa yhdistyvät mahtavat värit ja huippulaatu, tuloksena on epäilemättä yksi tämän hetken parhaista kynsilakoista. Nyt on sinun vuorosi tutustua ja ihastua tähän syntisen upeaan kynsilakkaan.Toisena paketista tupsahti tuubi. Voi ei, taas kasvonaamio, tuli mieleeni, mutta esitelappua lukiessani rupesi houkuttamaan. Eiköhän tämä käytettyä tule. Kun vaan käyttäs ekana ne kymmenen avattua....

"Organic Shop" Mud Mask, mutakasvonaamio 75 ml, arvo 5€
Organic shop - merkki tuottaa ainoastaan luonnonmukaisia tuotteita. Sen täyteläinen mutanaamio puhdistaa kasvosi hellästi mutta tehokkaasti, supistaen ihohuokosia ja raviten ja kosteuttaen ihoa. Naamio sisältää luonnollista rakkoleväuutetta, kuolleen meren mutaa ja merimineraaleja, setearyylialkoholia(?) ja vettä johon on sekoitettu luonnollista rakkoleväuutetta. Kaikki ainesosat löydät listattuna Cleopatra´s Secret - nettikaupasta.

Mietityttää hippasen tuo "vettä johon on sekoitettu luonnollista rakkoleväuutetta."-kohta. Eivätkös kaikki ainesosat ole sekoittuneet veteen, ja rakkoleväuutehan on jo yksinäänkin listassa. No, joku INCI-listoja sujuvammin lukeva saattaisi saada asiasta enemmän irti. Minä siirryn testaamaan käyttömukavuutta käytännössä toivon mukaan jo tänä iltana.


En ole koskaan ollut mikään huulimeikki-ihminen. Punat vaativat liikaa varomista ja korjailua, kiillot kuluvat hetkessä ja saavat aikaan voimakkaan mieliaikamatkan 80-90-lukujen taitteeseen, jolloin jokaisella koulutytöllä oli vinyylimäinen kerros purkanhajuista limaa huulillaan. Harkinnassa pigmenttitatuointi. Tehdäänköhän niitä koko huulien alueelle, vaiko vain rajoihin....
Mutta anyway, paketista tipahti NYX-merkin huulituote, jonka ensin luulin olevan vain epätavallisen värinen kiilto. Kuten yleensäkin, oheismateriaalin luku selventää asiaa:

NYX Soft Matte Lips Cream arvo 11.90€
NYX Soft Matte Lips Cream ei ole huulipuna eikä huulikiilto, vaan uudenlainen huuliväri, jok alevittyy silkkisen tasaisesti huuliin ja jättää ne mattapintaisiksi. Saatavilla 13 eri väriä.

Ja paketissa tuli sävy Abu Dhabi, punertava hiekanruskea. Huulille en ole vielä kokeillut, joten kestosta en osaa sanoa mitään. Tuoksu on herkullisen vaniljamakeisen aromi, tuli Omar-karkit ja vaniljafudge mieleen. Ei kuitenkaan mikään kauaskantautuva lemu, joten teinimeininkiä ei löydy.


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä soma Roosa Nauha-kuvalla koristettu purkki. Ilmeisesti kuvion yhteneväisyys rintasyöpäkampanjan tunnuskuvan kanssa on sattumaa, sillä kirjeessä tuotteen kohdalla ei mainittu mitään yhteydestä:

Jessica Nails "Nourish" 7g, kynsienhoitoaine, arvo 5,90€
Jessica Nails kynsienhoitoaine on ikiklassikko kynsinauhojen hoitoon ja ravinnerikas hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Sisältää runsaastivitamiineja ja sinkkiä selä allatoiinia, joka kosteuttaa hetkessä ja takaa myös pitkäkestoisen kosteutuksen hoitaen kynsinauhoja ja kynsiä. Kutistaa luonnollisesti kynsinauhoja (?). Pääainesosat: A, D ja E-vitamiinit, sinkki, allatoiini.

Joku kosmetiikkakemiaa paremmin tunteva voisi kertoa minulle, onko tuossa kutistamisjutussa oikeasti perää, vai tuulettaako joku AD vain mielikuvitustaan. Aika epätodennäköiseltä kuulostaa, etenkin yhdistettynä kosteutusväitteisiin. Kuivuminen kutistaa nahkaa, mutta sekä kosteuttaa, että kutistaa yhtäaikaa.... No, pitää testata.

Tällainen satsi tässä kuussa. Katsotaan mitä tulee seuraavaksi. Vaikka paketti on hiukan kalliimpi kuin kilpailija, ja tuotteita lukumääräisesto vähemmän, ovat kaikki tuotteet täysikokoisia, mistä itse pidän kovasti. Jään innolla odottamaan, ja toivon, että laskun lähetys onnistuu tulevaisuudessa paremmin. Olen saanut molempina kuukausina pistää mailia perään, ja pyytää laskuni erikseen, koska olen automaattisen laskun sijaan saanut kaksoiskappaleen toimitusvahvistuksesta. Mutta kyllä näiden tuotteiden vuoksi vähän perään soitteleekin.

Onko muita Cleopatra´s Secretin tilaajia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti