perjantai 21. syyskuuta 2012

Työpaikkapostaus

Kotona ei iltaisin yksinkertaisesti vain jaksa enää istua koneen ääressä, kun on tehnyt sitä samaa 7 tuntia työharjoitteluassa.
Eli aloitin maanantaina 17.9 kahdeksan viikon työharjoittelun Kouvola Innovation Oy´ssä, eikä tylsää päivää ole näkynyt. Talon jokainen ihminen tuntuu tekevän eri projektia, ja mulle osuvat hommat ovat olleet kaikkea mahdollista omenoiden metsästyksestä laminoinnin kautta tietokantojen päivitykseen ja kahvitusten järjestämiseen.
Hommassa on vain yksi huono puoli. Täällä on koko ajan kylmä. Ilmanvaihto puhaltaa täydellä höngällä herkeämättä, ja villatakkia on kroonisesti ikävä. Harmi ettei valmiina ole yhtään toimistokelpoista vermettä.
Tänään olisi neljältä työhaastattelu paikalliseen kiinteistönvälitysfirmaan. Ala kiinnostaisi kovasti, mutta provikkapalkkaisuus pelottaa kovasti. Tietty hommaan koulutetaan, mutta elääkö ihminen sillä ensimmäiset kuukaudet, ennenkuin taito karttuu ja myyntiä alkaa tulla? Omasta taidostahan siinä on pitkälti kyse, mutta kun sitä taitoa ei alkuvaiheessa ole. Saas kattoa, kuin käy.

Ja huomennahan ovat Setan Sadonkorjuubileet Kouvolan Coffee Housessa, ja allekirjoittaneen voi bongata sieltä iltakahdeksan jälkeen myymässä lippuja sateenkaariperuukki päässä.
Meikistä ja muusta habituksesta saatte kuvia näkyville myöhemmin, ellen taas unohda kameraa.
Jokainen on tervetullut ikään, sukupuoleen tai suuntaumukseen katsomatta. Sateenkaari-ihmiset ovat tervetulleita etsimään sitä mahdollista (elämän)kumppania, muut hilpeitä ja ihania ihmisiä, joiden kanssa on mukava jutella ja kumota tuoppi tai pari. Voisin muuten samassa mainostaa paikan oivallisia kahvi- ja kaakaovalikoimia. Slurps.
Liput 5€ Setan jäsenkortilla, 8€ muilta. Ja löytyy sekä DJ että live-esiintyjä. Tai parhaassa tapauksessa kaksi.
Lisäksi arvontaa (meikä ostaa miljoona arpaa, tahdon ehdottomasti Thuleian tekemän kaulakorun.) Eivätkä kampaamojen palkinnotkaan hullumpia ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti