tiistai 11. syyskuuta 2012

Kynsiä ja hamsteroinnin huonoja puolia

Kaverit ainakin tietävät, että olen täysi harakka, mitä kynsilakkoihin tulee. Niitä pitää olla monta, ja joka väriä/sävyä/koostumusta, ja jos lakasta vielä löytyy holoa tai glitteriä, olen myyty. Tai siis ostaja. En muuten suosi koristeellisuutta, kirjavuutta saati tilpehööriä, mutta kynsissä sitä saa ja pitää olla. Koristeluja en juurikaan harrasta, vaan kaipaan näyttävyyttä nimenomaan lakalta itseltään. Ja kun huuto.netistä sattui löytymään myyjä, jolla oli satsi laatulakkoja myynnissä sopuhintaan, jäi terve järki taa.


Kas tässä uudet vauvani vasemmalta alkaen: Orlyn Meet Me Under The Misteltoe, Orlyn Rock The World, Orlyn Winter Wonderland, China Glazen Lasso My Heart ja ihana Zoyan Irene.

Asuntomme onnettomat valaistusolosuhteet tulivat taas tunkemaan kapuloita rattaisiin, mutta keittiön ikkunan avustuksella sain yhden aika näköisen kuvan. Lakat samassa järjestyksessä kuin yllä, vain Orlyn Winter Wonderland ja Orlyn MMUTM vaihtoivat vahingossa paikkaa. Kuva näyttää varsin hyvin Rock the Worldin voimakkaan keltakultaisen hohteen, jote Lasso My Heart imitoi huomattavasti kesymmin. MMUTM on voimakkaan hohteleva sinivihreä, joka on glitterisyydestään huolimatta helppo poistaa. Zoyan Irene näyttää kimaltelevien kumppaniensa rinnalla kamalan kesyltä, mikä ei kerro todellakaan kaikkea tästä upean sävyisestä oliivinvihreästä. Mii laik!

Tässä vielä Winter Wonderland, allaan OPIn Dating a Royal. Salamalla...

...Ja ilman.      


Hyi kamala, miten paljon hileitä oli levinnyt kynsilauhoille siivouksesta huolimatta. Jos muuten hankitte tämän lakan, saatte varautua siihen, että poiston jälkeen hileitä löytyy ympäri käsiä ja asuinympäristöä. Tai sitten minun lakanpoistotoimissani on jotain vakavasti vialla.

Mutta sitten hamsteroinnin haittapuoliin. Kuten taisin joskus mainita, lempishoppailupaikkani on huuto.net. Huokeat hinnat, kun tietää mistä maksaa minkäkin verran, myyjien luotettavuus on helppo tarkastaa ja tavaran saa omalle ovelleen.
Haittapuolena on sortuminen vaatepaketteihin, joita myydään monesti aivan tolkuttomilla alehinnoilla, kun halutaan pistää garderobia uusiksi. Ja tälläisistä paketeista jää monesti käyttöön vain ne 2-5 vaatekappaletta, ja loput pyörivät vaatehuoneessa viemässä tärkeää tilaa (johon säilöä lankoja...).
Päätin syksyn kunniaksi siivota vaatehuoneen oman puoliskoni (okei, 2/3), siirtää kesämekot takariviin ja kaivaa villapuserot käden ulottuville. Ja samalla hankkiutua eroon kaikista hutiostoksista.
Tämä oli lopputulos:
Kuusi normikokoista ja yksi jättikokoinen muovisäkki täyttämään paikallisen Robin Hoodin pihan UFFin laatikoita. Tämän vuoden osuus hyväntekeväisyystyöstä hoidettu, kyllä näiden myyntihinnalla muutaman vuohen ostaa. Hutiostoskengät jätin odottamaan kaverin vierailua. Olemme molemmat heikkona korkeakorkoisiin kenkiin, sillä erolla, että Janni osaa kulkea koroilla, minä en.
 Tosin tämä murheenkryyni jäi vielä kotio odottamaan purkoosia.  Tätä tehtiin kuin Iisakin kirkkoa, mutta vaikka lanka on ihana ja väri ihan minua, eivät paksut vaakapalmikot pue ketään, ainakaan näin napakasti tehtynä. Näytän aivan laatikolta tämä päälläni, joten menköön purkuun ja kokekoot ylösnousemuksen paremmin naisen ruumiinmuotoja myötäilevänä. Minulla on vielä toistaiseksi vyötärö, enkä aio sitä vapaaehtoisesti hävittää.

Tämänhetkisistä neuleista voisin sanoa sen verran, että paha siksak-kuume iski minuunkin, etenkin kun huomasin että kynsilleni päätynyt CGn Lasso My Heart sopii täydellisesti lankavarastossa odottaviin Puro Luumupuihin. Joten pakkohan se oli...
2 kommenttia:

  1. Ai kun herkullisen värisiä kynsilakkoja, toi Rock the world on ehdottomasti mun suosikki noista. Luumupuu-neulekin näyttää tosi hyvältä.
    t. SNYsi

    VastaaPoista
  2. Upeita kynsikuvia sinulla. Itsellä lyhyet kynnet, lasten kanssa töissä olevana kateellisena katson kynsiäsi.

    VastaaPoista