perjantai 14. lokakuuta 2016

Taas vanhennuttiin

Lokakuun kahdeksas päivä on taas ohitettu, ja aika jolloin voin sanoa olevani melkein neljäkymmentä väheni taas.

Minulla on onni omata hyvä ystävä, joka on syntynyt samana päivänä, vain neljän tunnin aikaerolla. Aina löytyy ainakin yksi jonka kanssa juhlia.

Tänä vuonna testasimme Kouvolaan avatun Gastropub Betonyn. Paikka on erikoistunut yhdistämään laadukkaan ruoan ja pienpanimoiden juomat henkilökuntaan, joka on taitava sekä asiakaspalvelussa että tietotaidossa. Erikoismaininta minunkaltaiseni ruokavammaisen huomioonottamisessa.


Saimme synttäridrinkit. Ja kuten huomaatte, oli niin hyvää, että muistin kameran liian myöhään...


Pakollinen pariselfie #mysisterfromanothermom


Pää- ja jälkiruokien suhteen kävi sama juttu. Annokset ovat niin herkullisia, ettei koko kuvan ottamista muista. Onneksi en saa palkkaa tästä...
Itse söin vegaanin tofu-caesar sänkkärin, jonka sain gluteenittomana ja pähkinättömänä. Normaalisti täytteessä olisi cashewpähkinää, en muista enää millä se korvattiin. Oli niin hyvää että kieli oli mennä mukana. Jälkiruokana talon mantelikakkua jugurtti-hunajajäädykkeellä.
Annokset eivät ole suurensuuria, vaan juuri sopivia seurustelusyötäviä tai tuopillisen seuralaisia. Suureen nälkään suosittelen ottamaan kylkeen talon ranskalaiset, tai käymään syömässä muualla ja viettämään loppuilta täällä.


Portaikon kehyskokoelma


Jostain syystä kauniit wc't pakottavat kaivamaan kuvausvälineet esille. Samalla päivän asun esittely.


Laiskan ankan mustapippuri&seetrisaippua. Ihanan tuoksuinen ja esteettisesti tilaan täydellinen tuote.

Loppupäätelmä: hyvin viimeistelty ja toimiva yhdistelmä, joka saa ainakin minut palaamaan uudestaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti