maanantai 19. syyskuuta 2016

Mary Kay-ilta

Ystäväni soitti ja kysyi, haluaisinko osallistua hänen kanssaan Mary Kay-kosmetiikkasarjan esittelyiltaan. No jos kosmetiikasta on kyse, eikä ostopakkoa ole niin mikä jottei. 

Ennen tapahtumaa kävin hiukan surffailemassa merkin nettisivuilla, jotten ihan ummikkona tule paikalle. 
Meillä oli ilo saada esittelijäksi 15 vuotta merkin parissa töitä tehnyt Anni Lapatto, joka on suloisessa pirteydessään todellinen merkin esikuva. 

Mary Kay Inc:n perustaja Mary Kay Ash oli ainutlaatuinen nainen, yrittäjä ja hyväntekijä. Aloittaessaan liiketoimintansa pienissä tiloissa Dallasissa Mary Kay Ashilla oli viiden tuotteen valikoima ja suuri unelma. Aiemman suoramyyntiuransa aikana hän oli saanut kokea, kuinka vaikeaa naisten oli menestyä miesvaltaisella alalla. Mary Kay Ashilla oli kuitenkin etenemishalua ja hyviä myyntituloksia, mutta silti hän joutui seuraamaan, kuinka vähemmän ansioituneet mieskollegat kiilasivat hänen ohitseen. Hän oli valmis vetäytymään alalta mutta päätti kuitenkin kirjoittaa kirjan kokemuksistaan. Materiaalia tarkastellessaan Mary Kay Ash huomasi kirjoittaneensa unelmayrityksensä markkinointisuunnitelman. Tämä yritys voisi antaa naisille rajattomat mahdollisuudet taloudelliseen ja henkilökohtaiseen menestykseen. Mary Kay Ash sijoitti kaikki säästönsä ja perusti unelmayrityksensä. Hänen unelmansa oli inspiroida naisia ja antaa heille mahdollisuus muuttaa elämäänsä – ja näyttää muille naisille tietä samaan. Mary Kay Ash osoitti, että on mahdollista toteuttaa täysi potentiaalinsa ja menestyä auttamalla ja tukemalla muita.
*kopioitu nettisivuilta*

Mary Kay on suosittu selektiivisen kosmetiikan merkki.
Tämä on vaihtoehtona aivan loistava laadun ja hinnan tasapainoa ajatellen.
Eksklusiivista kosmetiikkaa hieman edullisempaan hintaan, ja aina palvelun kera! 

Minulla oli aivan älyttömän hauskaa, ja vaikka lähdin paikalle lievin varauksin, yllätyin tuotteiden laadusta. Pigmenttiä löytyy pohjameikkituotteista aivan älyttömästi, luomivärit ovat voimakkaita mutta hyvin häivyttyviä (ja suorastaan pinttyviä, jos käyttää kostutettua sivellintä kuten mie vahingossa), pakkaukset ovat kauniita ja huulipunat ovat jotain aivan ihanaa. Yhtään huonoa tuotetta ei osunut kohdalle. Ainoa heikompipigmenttinen tuote oli poskipuna, mutta koska testikappaleita sattui olemaan sillä hetkellä vain yksi, en mene sanomaan sitä koko sarjan puutteeksi. Sitäpaitsi, tämä on hyvä aloittelevalle meikkaajalle. Pelleposkia on vaikea saada.

Mutta aloitetaan alusta ja paikasta. Kauneusakatemia Lumous sijaitsee Kouvolassa keskeisellä paikalla heti kauppakeskus Valtaria vastapäätä. Sisustus oli niin soma, että oli pakko napsia pari kuvaa, vessasta alkaen.Tuo tapetti...Aloitimme luonnollisesti alusta. Tässä epätoivoinen yritys saada kuva primeristä.Pohjameikkituotteitsta pääsimme testaamaan kahta erilaista valmistetta. Tuubissa oleva meikkivoide on rasvaiselle ja sekaiholle oivallinen tuote joka ei illan aikana päästänyt näkymään kiiltoa eikä kuivia kohtia. 

                              

Toivottoman täplikästä naamaani se ei ihan riittänyt peittämään yksistään, mutta peitevoiteena käyttämäni kiinteä meikkivoide teki lopputuloksesta oivallisen.


Blurraamaton kuva kertoo pohjameikin laadusta.


Silmämeikkien kanssa piti tietenkin päästä leikkimään. Ja koska ihmisellä on kaksi silmää, pitää tietenkin tehdä kaksi erilaista meikkiä. Teistä katsottuna vasempaan silmään tein perusmeikin ihanalla Into the Garden-paletilla, jota ei löydy nettisivuilta. Olisin ostanut, jos vain luomivärit olisi saanut. Paletissa mukana tulevat huulipunat olisivat jääneet käyttämättä, sen verran itseäni tunnen.Jostain syystä en ollut ottanut kunnollista kuvaa paletista, joten tässä kuva netin syövereistä. Todellisuudessa alavasemman kuva oli violetimpi kuin kuvassa, sellainen orvokinsävyinen. Kuvassa sävy on liian sininen.
Tässä swatchit ilman pohjustajaa, vastapäivään vaaleimmasta. Ei pöllömpi pigmentti, kun vielä valokuva syö  värin voimakkuutta.


Vasemmalla silmämeikinpohjustajan kanssa. Pigmentti vahveni, ja niin vahveni pitokin. Käsivartta ei meinannut saada illan päätteksi puhtaaksi millään.


Tummempaan silmään tein Annin ohjeilla smokyn Black Ice-nelikolla. Paletin hopeinen sävy tuli levitettyä vahingossa puhdistusaineesta vielä kostealla siveltimellä, minkä vuoksi sävy loistaa luomivaossa. Aina ei voi onnistua kaikessa... Kuten tummien silmänalusten peitossa ennen kuvan ottoa...Poskilla Ripe Watermelon-sävyinen poskipuna-korostusduo. Tämä oli pigmenteiltään heikoin tuote, mikä ei kuitenkaan ole kaikille käyttäjille haitta.

Ainoa itse ostamani tuote oli tumman viininpunainen huulipuna. Gel Semi-matte Lipstick on Mary Kayn ensimmäinen geeliteknologiaa hyödyntävä huulipuna. Puna levittyy geelimäisenä, ja mattaisuudestaan tuntuu kosteuttavalta.
Kuva on vähän huono, valaistusolosuhteet tuohon aikaan illasta eivät suosineet värin toistumista. Kuvitelkaa käyttämäni viininpunainen huivi vähän tummempana, jooko?Tässä vieretysten ostamani sävy Crushed Berry ja rajauskynä sävyssä Berry.Ilta oli onnistunut, kaikilla oli hauskaa ja bussikuski säikähti eriparista naamaani :P

Onko muilla kokemusta Mary Kaysta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti