tiistai 23. elokuuta 2016

Lisää eleveniltä ❤

Elevenin paketit tulivat ❤

Enää en muista, mikä tuli minkäkin kanssa samassa lootassa, joten tässä koko satsi.Ostin uuden siveltimen korostuksia varten. Tämä söpöliini oli pinkki, sopivan kokoinen ja huokea, ja käyttökokemuksen mukaan oivallinen ostos.

Etsin jatkuvasti sitä oikeaa, mitä primereihin tulee. Parin testikerran jälkeen Revlonin primer on vaikuttanut ihan kelpo kamalta. Lisäpisteitä miellyttävästä levitystuntumasta. Aamun aloitus pehmeällä naaman paijailulla on todellista arjen luksusta.


Ihastuin Madaran detox-naamioon, joten olihan se kuoriva kaveri myös hankittava. Näiden yhdistelmä sai leukani ihonalaiset muhkurat nousemaan yön aikana tyhjennettävään kuntoon, mihin mitään tökötti ei ole aiemmin pystynyt. Eli tehokas parivaljakko, mitä epäpuhtauksiin tulee.


Sivellinsaippuaksi. Tarvitseeko eritellä tarkemmin? Ja ehkä saisin sen halvatun muovimunan puhtaaksi, jos mulla on saman sarjan putsari.


Tätä on kehuttu niin, että pakkohan se oli. Mary-Lou Manizer on liian monen kauneusbloggaajan hg-tuote, että olisin voinut jättää tuotteen ostamatta.


NYXin Lip Lingeriet ovat käsittääkseni melko uusi tuote. Nestemäinen, mattapinnan jättävä huuliväri, josta löytyy monta erilaista nudesävyä. Tutkin aikani swacheja googlella, ja päädyin sävyihin 3 ja 6.


Melko samanlaiset sävyt, kutonen on vain hitusen tummempi.


Ikuisuusrakkauteni NYX soft matte lip cream. Tällä kertaa mukaan tarttuivat sävyt Amsterdam ja Istanbul.

Primervalikoimani kaipasi kovasti sävyä korjaavaa versiota. NYXin STUDIO PERFECT PHOTO-LOVING PRIMER löytyy kolmessa eri sävyssä. Itselleni kotiutin violetin version, jonka pitäisi heleyttää sameaa ihoa. Tästähän löytyy myös vihertävä, joka häivyttää punaisuutta ja väritön, joka tasoittaa ihon pintaa ja pieniä juonteita. Testituloksia tiedossa kunhan kerkiän.

Myös Cesarshopilta tuli paketti, mutta siitä myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti