perjantai 22. tammikuuta 2016

Cesarshopin shoppailuja

Phototeknisistä syistä saatte tuutin täydeltä googlen kuvahaun tarjoamia kuvia. Sorry.

Äkillinen rahantuloriittävyys sai aikaan akuutin shoppailupurskauksen. Hiustenlähtöä helpottavien Nioxin 4-sarjan ja Evonian nappien lisäksi päätin antautua jo vuoden verran kivistäneelle kaipaukselle, ja kotiutin ensimmäiset piCture pOlishín lakat. (Ärsyttävä kirjoitustyyli, joudun aina lunttaamaan isot kirjaimet...) Tämmöiset tarttui tassuun:Blue dog sai kunnian päästä ensimmäisenä kynsille. Olin hiukan pettynyt, lakka on kynsillä paljon tummempi, ja minua erityisesti miellyttänyt farkkumainen sävy jäi aivan pimentoon. Mutta soma talvisävy, peitti kahdella kerroksella ja pysyykin ihan kohtalaisesti. Parissa kynnessä näkyy kulumaa, mutta siitä voi syyttää pakkasen kuivattamia kynsinauhoja ja niiden neuroottista nyppimistä. Ei tee hyvää millekään  sormien osalle, uskokaa kokeneen sanaa. Kuudessa sormessa on tällä hetkellä laastarit ihan vain estämässä pahempia vaurioita. Pitänee keksiä vähemmän vaarallinen stressitoiminta. Kunhan ei kynsien pureksintaa. Vei miltei 20 vuotta päästä siitä eroon. Asiaa helpottamaan ja kuivia, katseesta katkeilevia kynsiä avittamaan ja vuosia hilloamaani Revlonin Nail Builderia korvaamaan ostin paketin jatkeeksi CDN´nän RescueRxx´n. Pyydän anteeksi taivutusmuotoja...
Revlonin hoitotuote kynsille lie vanhin omistamani kosmetiikkatuote, ostin tämän joskus ennen vuotta -99 helsingin stockmannilta. Vuonna 1999 nimittäin muutin kotikonnuilleni suur-kouvolan alueelle, enkä sen jälkeen ole käynyt armaassa pääkaupungissamme kuin Ikeassa ja kerran vuodessa kuvauttamassa silmäni makkaratalon silmäsairaalassa. Pitäneekin tarkistaa, löytyisikö tätä tuotetta eleven.fistä. En muista aineen hintaa liki 20 vuoden takaa, mutta tämän viimeisen jemmapulloni jämät ovat yhä käyttökelpoiset huonokuntoisten kynsien elvyttäjinä. Pakko nostaa hattua, mikä hyvänsä muu tuote olisi ollut roskiskamaa jo vuosia.
Mutta toivon ja rukoilen ,että CDN lunastaa toiveet korvaajana. Kokkeillan ja kahtotaan.

1 kommentti:

  1. Tämä sun postaus taisi olla se kivi mikä katkaisi kamelin selän (tai miten se meni..); pakko oli itsekin PP-lakkoja parikin kappaletta laittaa Cesarsshopista tilaukseen :D (mm. Winter <3)

    VastaaPoista