maanantai 21. toukokuuta 2012

Valmistuneita ja valmistautumista

Ensiksi valmistuneet neuleet, joiden kuvat kieltäytyivät näkymästä edellistä kertaa kirjoittaessani.

Ensimmäisenä Helmi-myssy, jonka mallina palvelee typykän Pauliina-nukke.


Seuraavana alkuvuoden laukussani pyörinyt matkakäsityö eli Fabel-sukat varpaista alkaen. Kerä per kinttu. Toiseen sukkaan tuli sen verran tiukka päättely, ettei sukansuu mahtunut mastodonttipohkeeni yli. Pitää korjata asia ennen syksyä ja villasukkien aktiivikäyttö aikaa. Mutta aika hienot tulivat, vaikka itse sanonkin.

Sitten valmistautumiseen. Punainen pantterimekko sai eniten (2) ääntä, joten laitoin sen huolimatta havainnosta, että kolttu ei ollutkaan konepestävä kuten olin luullut. Onneksi onnistuin olemaan suttaamatta mekkoa, vaikka hauskaa oli, tanssittiin ja juovuttiin. Tuli taas todistettua, että jos ottaa kuppia vain 1-2 kertaa vuodessa, kannattaisi pysyä yhdessä sortissa. Punaviini, siideri ja Bailey´s eivät sovi yhteen.

Meikkineuvoja kopsailin Jangsaralta . Mallina Doll-eyes.
Enkö näytäkin nukkemaiselta?
 Ilman salamaa. Hyvin näkyy, miten toinen silmä karsastaa...

Meikissä käytetty UDPP pohjustuksena, Make up storen vaalean- ja tummanruskeat luomarit (purkit hukassa, en voi tarkistaa sävyjä. Teen sen kyllä, jos jotakuta kiinnostaa), Rimmelin ikivanha valkea helmiäisluomiväri sisäkulmassa ja kulmaluulla sekä Yves Rocherin musta nestemäinen rajausväri. Ja Lumene Natural Code musta ripsiväri. Kulmissa Diorin siniharmaasta viisikosta keskimmäinen musta luomiväri ja sana NC ripsari. Diorista on paletin nimi kulunut pois...

Tähän olisi vielä kuulunut irtoripset, mutta en sellaisia omista. Ripsiä on yleensä enemmän kuin tarpeeksi ihan omasta takaa.

Tässä vielä peruukin kanssa. Jostain syystä onnistun näyttämään ihan mieheltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti